Despre noi

Uneori cu toții avem nevoie de ajutor profesional. Profesioniștii ne inspiră, iar cunoștințele lor de specialitate ne impulsionează către o dezvoltare continuă.

Dorim să împărtășim cu voi aceste cunoștințe, de aceea am lansat Gastro Club România, un blog profesional, care acordă sprijin deopotrivă celor care încă sunt nesiguri în bucătărie, dar și acelora care ar dori să-și reîmprospăteze cunoștințele de specialitate. Urmărește cele mai noi articole ale noastre, care îți oferă nu numai sfaturi și rețete noi, dar și aduc noutăți interesante de marketing, prezentând, de asemenea, informații din sfera gastronomiei și din lumea specialităților locale.                                                                                                               

Înființarea blogului nostru a fost sponsorizată de Aviko, unul dintre cei patru mari procesatori de cartofi din lume, cu o experiență  de mai multe decenii în producția și utilizarea produselor refrigerate și congelate.

Aviko Food Service oferă o gamă variată de produse de înaltă calitate dedicate diverselor tipuri de restaurante. Postările noastre sunt realizate în așa fel încât să ofere idei creative și soluții alternative chiar și bucătarilor cu experiență, respectiv managerilor de restaurante. Dacă te interesează noutățile de la Aviko, intră pe pagina web Aviko Food Service.                               

Poți trimite întrebările tale la adresa de mail: atilla.paku@aviko.hu sau fabian.blazius@aviko.hu.                                                                                                                                       

La telefon ne găsești la: +36 27 504 415; +40 741 17 49 10!