Un gust care te îmbrățișează – soluții comfort food de la Aviko

Ce este comfort food, adică mâncarea de confort (sau de alinare), și cum ne afectează au fost subiectele discutate recent într-un articol separat. Aceste preparate sunt definite cultural și diferă de la o țară la alta sau de la o zonă la alta. Ele tind să ne evoce amintiri frumoase din copilărie și, pentru că sunt bogate în carbohidrați, zahăr sau grăsimi, eliberează în corpul nostru hormoni care ne fac să ne simțim mai bine după ce le mâncăm. Cartofii prăjiți, cheeseburgerii, pizza, înghețata, ciocolata și celelalte dulciuri sunt cunoscute în întreaga lume ca alimente de confort, dar, în mod interesant, majoritatea bucătăriilor naționale includ, sub o formă sau alta, și supa de pui, care oferă, de asemenea, o senzație de liniște. După ce mâncăm un castron de supă fierbinte, simțim cumva că totul este bine și că lucrurile se aranjează.

Fiecare dintre noi are o mâncare de confort preferată, iar aceste preparate, prin însăși natura lor, ne fac să tânjim după ele și să dorim să mâncăm cantități cât mai mari posibil. Nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece corpul nostru are nevoie uneori în mod natural de efectele acestor bunătăți delicioase. Dacă reușim să nu exagerăm, ci să consumăm doar cantități rezonabile și să ținem sub control tentația pe care o reprezintă mâncărurile de confort, atunci cu siguranță ne putem permite să ne mai răsfățăm uneori. Și cum arată o mâncare bună de confort? Aviko oferă o gamă de produse de înaltă calitate care pot îndeplini cu ușurință acest rol în alimentația noastră și în meniurile restaurantelor.

Importanța comfort food-ului a crescut și mai mult în timpul pandemiei: mesele ușor de consumat și aromele populare au evocat un sentiment familiar de siguranță, fiind în același timp mai ușor de integrat în stilul nostru de viață, care a fost supus la diverse modificări. Această nevoie rămâne neschimbată și în această vară: acum avem din nou libertate totală de mișcare, dar în timpul unei vacanțe sau la sfârșitul unei zile lungi la serviciu, nu este nimic mai bun decât o masă delicioasă care ne oferă exact ceea ce ne dorim – sau poate chiar mai mult.

Produsele vedetă oferite de Aviko este gama Super Crunch Premium. Cartofii prăjiți galbeni aurii și crocanți sunt un adevărat comfort food, dar Super Crunch îmbunătățește experiența, menținându-i calzi și crocanți mult mai mult timp decât cartofii prăjiți tradiționali, datorită învelișului special fără gluten. Alegeți-vă dimensiunea preferată de tăiere și oferiți-le clienților tot ce este mai bun!

 

Printre gustări există, de asemenea, o serie de opțiuni care pot deveni preferatele fanilor preparatelor de tip comfort food. Brânza caldă, care aproape se topește, oferă o experiență gustativă (și vizuală) irezistibilă în sine, iar Aviko ne propune gustări de brânză într-o mare varietate de forme și cu arome diferite. Mini gustările din cartofi rași (rösti), umplute cu cremă de brânză cu ierburi, crochetele de cartofi umplute cu brânză Gouda, batoanele de brânză mozzarella, minibatoanele de mozzarella cu roșii, în înveliș crocant, gustările umplute cu cremă de brânză și jalapeño, gustările crocante cu brânză Philadelphia® sau buletele cu brânză Cheddar și chilli răspund cerințelor unor gusturi diferite și diverse, unele mai „blânde”, altele mai picante. Buletele cu brânză Cheddar neagră cu ardei jalapeño și gustările de brânză cu ardei roșu și sos habanero cuceresc nu numai prin gustul lor irezistibil, ci și prin aspectul lor unic și colorat.

Mac ‘n Cheese – aperitivul pe bază de macaroane cu brânză este o mâncare reconfortantă chiar din mai multe puncte de vedere – macaroanele cu brânză pe care se bazează sunt unul dintre preparatele de alinare preferate ale americanilor. În varianta Aviko, acestea se prezintă într-un înveliș crocant, de mărimea unei îmbucături, ceea ce le face să fie o gustare ideală – dar pentru că sunt și foarte sățioase, câteva bucăți pot fi suficiente pentru un prânz. În mod similar, inelele de ceapă sunt o mâncare clasică de confort, la Aviko fiind disponibile în versiunea pane și prăjite în aluat de bere.

În fine, dar nu în cele din urmă, piureul de cartofi este, de asemenea, o mâncare tradițională de confort, amintind de prânzurile în familie din copilărie. Soluția Aviko face mult mai rapidă și mai ușoară servirea unui piure de cartofi cremos cu un gust relaxant. Conceptul revoluționar mash bowl reprezintă o nouă abordare a binecunoscutului clasic: piureul de cartofi cu o varietate de sosuri și combinații oferă o masă consistentă pentru zilele aglomerate din timpul săptămânii, încadrându-se în același timp în tendința din ce în ce mai populară a bowl food-ului.

Pagini sugerate