Cartofi stil gofră, cartofi în formă de „U” și soare… produse Crunchy Shapes pentru o atmosferă perfectă de vară

Haideți să facem ca vara aceasta să fie altfel! Noua gamă Crunchy Shapes aduce calitatea înaltă și aroma bogată a cartofilor Aviko într-o formă neobișnuită. Cartofii stil gofră și cei în formă de „U”, primii doi membri ai noii familii de produse, răspund chiar și la schimbarea obiceiurilor de consum. Popularitatea gustărilor, creșterea dorinței de a avea zilnic mai multe mese ușor de servit și gustoase și posibilitatea de a le personaliza sunt tendințe ce au în prezent o ascensiune spectaculoasă, iar în timpul verii gustările care pot fi consumate rapid, în timpul plimbării sau, în general, sub cerul liber, sunt esențiale. Construiți-vă un meniu și mai variat și unic cu specialitățile de cartofi Crunchy Shapes!

Cartofii stil gofră

Cartofii stil gofră cu aspect spectaculos, de dimensiuni care îi fac să fie la îndemână, sunt realizați exclusiv din ingrediente proaspete și au o formă de tăiere specială, ondulată. Produsul primește un înveliș deosebit în timpul producției pentru a rămâne crocant și cald pentru mai mult timp – perfect pentru livrare și pentru takeaway. Feliile cu aspect de gofră pre-prăjite în ulei de floarea-soarelui păstrează aroma naturală a cartofilor, iar asezonarea lor ușoară face ca aceștia să fie și un posibil deliciu de sine stătător, consumat ca atare. Nu sunt nici chipsuri, nici cartofi felii, nici cartofi prăjiți clasici – ci o specialitate unică ce iese din „tiparele” obișnuite, este extrem de versatilă și cu siguranță va atrage și atenția clienților voștri.

Cartofii stil gofră vă vor menține cu siguranță în joc și în rândul generațiilor tinere, care reprezintă un procent tot mai mare de consumatori. Formele spectaculoase parcă cer să fie pozate pentru social media: nu uitați să le postați chiar voi și să vă încurajați clienții să facă același lucru!

Să vedem cum puteți folosi cartofii stil gofră:

  • Ca preparat de sine stătător: la fel ca un bol de chipsuri, o tavă cu cartofi prăjiți sau alte gustări estivale, cartofii stil gofră sunt minunați ca atare sau cu diferite sosuri, pentru un prânz ușor, ca o gustare de sine stătătoare sau pentru o cină lejeră.
  • Cu topping-uri: cartofii stil gofră se asortează excelent cu ragù-urile asiatice, cum ar fi kimchi, și sunt minunați și cu sos salsa, alături de pulled pork și salată coleslaw: rezultatul este întotdeauna o masă delicioasă și nutritivă! Variantele vegetariene pot adăuga un strop proaspăt de culoare meniului fără carne.
  • Ca garnitură: la fel ca și cartofii prăjiți tradiționali, cartofii stil gofră oferă o soluție excelentă pentru servirea alături de preparate din pește și carne. Haideți deci să facem mai interesant familiarul șnițel vienez!
  • Ca un acompaniament la burgeri: un snack crocant irezistibil lângă burgerul artizanal!

Cartofii stil gofră congelați își păstrează calitatea timp de 2 ani și pot fi preparați într-o singură etapă. Sunt gata în 20 de minute în cuptor la 220 °C și în doar 3,5 minute în friteuză, la temperatura de 175 °C.

Cartofii în formă de „U”                                     

Cartofii prăjiți în formă de „U” Grip ’n Dip au un aspect neobișnuit și special, care se combină cu o aromă excelentă de cartof, ceea ce îi face să fie alternativa perfectă la cartofii prăjiți tradiționali atunci când doriți să le oferiți clienților creații deosebit de spectaculoase sau opțiuni noi lângă sosuri. O plimbare de vară pe malul apei cu un bol de cartofi prăjiți speciali și un sos de casă – iată o ofertă de nerefuzat și de neratat pentru clienții voștri.

Cartofii prăjiți în formă de „U” sunt concepuți special pentru sosuri și pot fi folosiți ca niște linguri comestibile. Îi puteți oferi ca aperitiv, ca atare, ca gustare, ca ingredient în tăvile de aperitive și ca acompaniament la burgeri gourmet sau la preparatele din carne sau legume.

În sfârșit, vestea bună este că și acești cartofi sunt perfect potriviți pentru takeaway și livrare la domiciliu. Și aceștia primesc un înveliș fără gluten în timpul producției, ceea ce înseamnă că rămân calzi și extra crocanți timp de până la 20 de minute după gătire. În acest fel, le puteți oferi clienților o experiență ca la restaurant chiar dacă livrați snack-ul într-o cutie. Acești cartofi congelați rapid, cu un termen de valabilitate de 2 ani, prăjiți în ulei de floarea-soarelui, sunt la fel de ușor de preparat ca și celelalte produse de la Aviko: au nevoie doar de 3-3,5 minute în friteuză la 175°C.

 

Vă tentează să încercați gama Crunchy Shapes? Colegii noștri de la vânzări vă stau la dispoziție!

Pagini sugerate