Cartofi gratinați Aviko pentru un meniu de Crăciun inspirat

Ca proprietar de restaurant, cred că și dumneavoastră vă simțiți la fel: vă apasă incertitudinea ce devine parcă tot mai puternică pe măsură ce se apropie sfârșitul anului. Oare veți putea să țineți deschis restaurantul în contextul pandemiei? Sau vine din nou carantina peste noi? Trebuie să vă pregătiți din timp pentru toate scenariile, chiar dacă nici nu știm care e mai plauzibil. Dar un lucru e sigur: trebuie să aveți un plan de bătaie pentru cazul în care livrarea la domiciliu va rămâne singura opțiune!

Materiile prime și soluțiile Aviko sunt ideale în acest context. Datorită învelișului lor special, aceste produse își păstrează caracterul proaspăt și crocant până când ajung pe masa.

Un alt aspect important: ar trebui să căutați să oferiți (și) feluri de mâncare care nu au nevoie de nicio publicitate specială – pentru că deja reprezintă un element stabil al meniului tradițional autohton, pe care oamenii îl preferă și-l aleg automat. La noi în țară, un astfel de preparat jolly joker sunt cartofii gratinați! Străinii spun că România este o adevărată mare putere din acest punct de vedere. Iubim acest fel de mâncare, care ne încălzește (la propriu și la figurat), ne adună în jurul mesei și poate fi savurat în timp ce purtăm o conversație relaxată cu cei dragi.

De ce să oferiți cartofi gratinați pentru masa de sfârșit de an în familie?

Cartofii gratinați sunt o super soluție pentru restaurantul dumneavoastră, iar clienții îi vor adora. Iată câteva „bile albe” pentru gratinați:

o ajută la simplificarea calcului costurilor

o pot fi integrați cu ușurință în meniu chiar și în perioadele marcate de o lipsă de forță de muncă

o se prepară extrem de simplu și rapid

o oferă o varietate de arome – dar fac parte dintr-o gamă de bază pe care clienții deja o îndrăgesc oricum, așa că nu are nevoie să fie promovată în mod special

o reprezintă soluția ideală pentru livrare la domiciliu și pentru takeaway

Numeroase variații pe o temă îndrăgită: cartofii gratinați de la Aviko

Faceți calculul! Aviko vă oferă mai multe specialități de cartofi gratinați. Marea majoritate a produselor Aviko nu contin gluten, ceea ce îi face mai sănătoși cât și crocanți. Cartofii gratinați se mențin mai mult timp crocanți și sunt obținuți din cele mai bune soiuri de cartofi.

Sfaturi de rețete creative pentru masa de Crăciun (și nu numai)

Noi, românii, iubim cartofii. Sunt gustoși, sățioși și pot fi consumați ca atare sau împreună cu alte preparate. Rețetele și gusturile sunt extrem de simple în această categorie, de aceea, nu aveți cum să dați greș.

Cartofii gratinați sunt preferați și de copii, și de bunici deopotrivă. Se pot mânca ori cu salată verde, ori simplu, cu ketchup, atât reci, cât și calzi. Pot fi serviți ca fel principal într-o seară de toamnă, dacă dorim o masă mai ușoară, ori ca garnitură alături de altceva.

Dar nu trebuie să ne limităm la soluțiile clasice. Cea mai bună asociere este între un favorit vechi – clasicii cartofi gratinați – cu un element nou și surprinzător, cum ar fi deliciosul broccoli adăugat la cartofi. Gustos, gustos! Sau ce ziceți de spanac super sănătos pentru ca părinții să le ofere ceva special copiilor iubitori de cartofi? Imaginați-vă curiozitatea clienților când vor vedea în meniul restaurantului mini gratinații cu sparanghel și parmezan! Trebuie să fii un adevărat cunoscător, un gurmand rafinat pentru așa ceva? Nici pe departe! Toate acestea pot fi considerate și „fast-food”, dar oferă arome care nu sunt străine de restaurantele de cinci stele.

Pentru iubitorii de simplitate, există și cartofi gratinați „de acasă”. Iar pentru acei clienți care poate vor să își etaleze puțin cunoștințele de limba franceză, există și gratins tartiflette – sau altfel spus, cartofii gratinați cu bacon și brânză Reblochon de Savoie, o brânză moale cu crustă, obținută în mod tradițional din lapte de vacă nepasteurizat. Mmmm… e apetisant chiar și să pronunți numele acestui preparat!

În cadrul acestei categorii de produse iată că Aviko are o selecție uriașă. Dar ar trebui să aruncați o privire și la brânzeturi și alte delicatese.

În sfârșit, să sperăm că totul va fi bine la sfârșitul anului și că vom trece împreună și peste această perioadă dificilă!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!