Dimensiunile feliilor de cartofi Super Crunch Premium – cum alegem pe care să le folosim?

Aviko depune eforturi pentru a asigura diversitate și varietate în întregul său portofoliu, inclusiv în gama de cartofi prăjiți. Afirmația este valabilă și pentru „familia” Super Crunch Premium, care include o varietate de dimensiuni și tipuri tăiere pentru cartofii prăjiți. Gama de calitate premium include șase dimensiuni diferite de cartofi (steakhouse, grosime de 18 mm, 15 mm, 9,5 mm, 7 mm, 6 mm – Skinny). Două dintre aceste sortimente (cele de 9,5 mm și 6 mm) sunt disponibile atât în varianta curățată, cât și cu coajă. Descoperiți diferitele moduri în care pot fi folosite cele opt produse.

Categoria premium înseamnă că gama are specificații mult mai stricte în ceea ce privește lungimea bucăților, astfel încât orice pungă conține felii mult mai uniforme și mult mai lungi decât cartofii prăjiți obișnuiți. Acest lucru nu este important doar pentru valoarea vizuală, ci și pentru că facilitează mult porționarea. Calitatea superioară este garantată și de învelișul din făină de orez, care face ca feliile Super Crunch să fie extrem de crocante și le menține calde timp de până la 20 de minute după preparare. Este important să reținem că, la fel ca și celelalte produse Aviko, produsele Super Crunch Premium nu conțin gluten, prin urmare pot fi oferite și clienților sensibili la gluten.

Diversitatea gamei face ca aceasta să fie soluția ideală pentru orice segment al industriei HoReCa. Cu aceste produse de înaltă calitate, puteți convinge clienții că restaurantul dumneavoastră folosește ingrediente de calitate superioară și acordă atenție la detalii. Datorită învelișului, cartofii prăjiți Super Crunch Premium sunt o alegere excelentă și pentru serviciile de catering sau de livrare la domiciliu, deoarece învelișul vă permite să vă răsfățați clienții cu un gust special și o textură plăcută chiar și după o perioadă mai lungă de timp după preparare, iar calitatea cartofilor rezistă ambalării într-o cutie perforată (pentru aerare). Învelișul garantează o căldură mai durabilă în cazul feliilor de cartofi mai groase și o textură crocantă mai îndelungată în cazul versiunilor mai subțiri. Experimentați pentru a vedea care dintre ele funcționează cel mai bine pentru serviciile dumneavoastră. Cartofii prăjiți sunt un must-have și în restaurantele de street food: sunt ideali ca garnitură la un burger și rapid de preparat. În ceea ce privește timpul de gătire, cartofii de 7 mm sunt cea mai bună alegere, fiindcă sunt gata în doar 2-3 minute. Prin urmare, sunt o alegere deosebit de inspirată pentru restaurantele de tip bufet, de exemplu, pe plaje sau în spațiile de catering din apropierea atracțiilor turistice.

Diferitele dimensiuni și tipuri de cartofi prăjiți din această gamă vă permit, de asemenea, să asociați diverse garnituri și mâncăruri. În prezent, cartofii de 9,5 mm sunt cei mai căutați de pe piață, iar varianta cu coajă este, de asemenea, tot mai populară, reflectând tendința spre o atmosferă mai familială în gastronomie.

Unii preferă cartofii tăiați julienne, alții varianta clasică, alții feliile mai groase. Versiunile skinny, cu felii deosebit de lungi și subțiri, sunt cele mai populare în rândul tinerilor. Dacă vreți să vindeți generației Z, iată ceva de luat în considerare! O altă corelație interesantă este aceea că, în general, clienții sunt mai dispuși să plătească mai mult pentru o garnitură mai specială, astfel încât puteți cere mai mult pentru o versiune cu cartofi pai cu coajă, skinny sau steakhouse – pentru a obține mai mult profit. Îndrăzniți să fiți inovator și să experimentați – în cele din urmă, energia investită va fi cu siguranță răsplătită!

Este important să vă asigurați că produsele Super Crunch Premium congelate nu se dezgheață înainte de utilizare: acest lucru poate deteriora învelișul, ceea ce, la rândul său, poate duce la scăderea calității. În plus, puteți economisi timp prin omiterea fazei de dezghețare. Cel mai simplu mod de a pregăti cartofii prăjiți este folosirea unei friteuze. Cartofii se prăjesc în ulei la 175°C timp de 3-3,5 minute. Rezultatul: cartofi crocanți la exterior și moi în interior. Durata lungă de depozitare a produsului (24 de luni) îl face să fie alegerea perfectă chiar și pentru unitățile de catering mai mici sau restaurantele cu trafic mai puțin intens.

Doriți să încercați unul dintre produsele noastre Super Crunch Premium? Echipa noastră de vânzări va fi bucuroasă să vă ajute să alegeți.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!