Cartofi prăjiți la un alt nivel – prezentarea gamei Crunchy Shapes

Gama Crunchy Shapes aduce în fața clienților calitatea înaltă și aroma bogată caracteristice cartofilor de la Aviko. Primele două produse din această gamă, cartofii stil gofră și cartofii prăjiți în formă de „U”, sunt un răspuns la schimbarea obiceiurilor de consum: popularitatea crescută a gustărilor, interesul tot mai mare pentru preparate savuroase și ușor de consumat, precum și posibilitatea de a adapta produsul la gusturile proprii sunt avantajele de necontestat ale gamei lansate în acest an.

Cartofi stil gofră

Cartofii stil gofră, cu aspect atractiv și dimensiuni practice, sunt preparați din cartofi proaspeți, printr-o tehnică specială de feliere ondulată. În timpul preparării, produsul este acoperit cu un înveliș special fără gluten, pentru a rămâne crocant și cald mai mult timp – ceea ce îl face perfect pentru take away și livrare. Feliile, pre-prăjite în ulei de floarea-soarelui, păstrează aroma naturală a cartofilor, a căror condimentare ușoară îi face un deliciu care poate fi savurat ca o gustare crocantă. Cartofii stil gofră nu sunt nici chipsuri, nici cartofi prăjiți, ci o specialitate unică ce nu se încadrează în niciun tipar –­­ de aceea sunt extrem de versatili și cu siguranță atrăgători pentru clienții dumneavoastră.

Cu cartofii stil gofră puteți câștiga bile albe și în fața celor din Generația Y, Z sau a milenialilor, care reprezintă un procent tot mai mare de consumatori. Formele fascinante merită să ia cu asalt rețelele de socializare: nu uitați să le postați și dumneavoastră și să vă încurajați clienții să vă urmeze exemplul!

Să vedem cum pot fi savurați cartofii stil gofră:

  • Ca gustare: la fel ca un bol de chipsuri, cartofi prăjiți sau alte gustări, cartofii stil gofră sunt excelenți ca atare sau pot fi savurați ca un prânz ușor, gustare sau cină, dacă sunt serviți cu puțin sos în care să fie înmuiați.
  • Alături de feluri principale: cartofii stil gofră sunt excelenți în combinație cu rețete asiatice, cum ar fi kimchi, dar și cu sos salsa, pulled pork și salată coleslaw, oferind o masă delicioasă și nutritivă. Variantele vegetariene pot adăuga, de asemenea, o pată de culoare meniului fără carne.
  • Ca garnitură: cartofii stil gofră pot fi o opțiune excelentă alături de preparate din pește și carne, la fel ca și cartofii prăjiți. Transformați-vă obișnuitul șnițel vienez în ceva ieșit din comun, servindu-l cu cartofi stil gofră!
  • Ca acompaniament pentru hamburger: o gustare crocantă irezistibilă pentru cei mari și cei mici!

Feliile de cartofi stil gofră congelate își păstrează calitatea timp de până la 2 ani și pot fi preparate într-o singură etapă, în cuptor sau în friteuză.

Cartofi prăjiți în formă de „U

În timpul sezonului estival această variantă de cartofi s-a dovedit a fi un succes pe terase, iar triumful continuă și toamna: forma unică de „U” a cartofilor prăjiți Grip ‘n Dip, combinată cu aroma familiară a cartofilor, transformă produsul într-o alternativă perfectă la chipsurile tradiționale, dacă doriți să oferiți oaspeților creații sau opțiuni de sosuri pentru înmuiere deosebit de spectaculoase.

De fapt, cartofii prăjiți în formă de „U” au fost creați în mod special pentru a fi scufundați în diverse sosuri delicioase, căci forma lor este deosebit de potrivită pentru dip-uri. Îi puteți servi ca aperitiv, ca gustare, ca parte a unui platou de preparate, ca acompaniament la burgeri gourmet sau alături de preparate din carne sau legume.

Vestea bună este că acest sortiment de cartofi prăjiți este potrivit și pentru take away și livrare: deoarece în timpul preparării sunt acoperiți cu un înveliș fără gluten, cartofii rămân calzi și foarte crocanți timp de până la 20 de minute după ce sunt gătiți. Astfel, puteți să le oferiți clienților dumneavoastră o experiență de restaurant chiar dacă le livrați o gustare la cutie. De asemenea, cartofii congelați rapid, pre-fierți în ulei de floarea-soarelui și cu un termen de valabilitate de până la 2 ani, sunt la fel de ușor de preparat ca și alte produse Aviko din aceeași gamă: pot fi copți în friteuză în doar 3-3,5 minute la 175°C.

Doriți să încercați gama Crunchy Shapes? Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!