Desertul cu o mie de fețe al verii: churros

Vara ne apropiem cu toții de stilul de viață mediteraneean. Modul latin de viață, de distracție și de vestimentație își pune amprenta și asupra obiceiurilor noastre alimentare. Din fericire churros, desertul spaniol de la Aviko, este disponibil și acum pentru voi! Iată cum puteți să vă uimiți cu el clienții în acest sezon.

Churros reprezintă un exemplu excelent pentru a ieși în evidență ca restaurant. Cei care-l cunosc deja vor adora acest deliciu asemănător cu o gogoașă, care poate fi aromatizat în funcție de gusturile oaspeților și care poate fi servit în orice moment al zilei. Un fel de gustare inedită cu o aromă plăcută și familiară – un adaos perfect la meniul vostru!

Ca și produsele Aviko în general, churros combină pregătirea rapidă, în doar câțiva pași, prospețimea, aromele unice, versatilitatea, portabilitatea și accesibilitatea. Consumat la fața locului sau ca desert de stradă, în forma Churros2Go, va încânta clienții în mod garantat – cu cafeaua de dimineață sau în timpul zilei, ca parte a unui prânz sau gustare, în timp ce se relaxează sau se plimbă în parc, sau ca desert după prânz sau cină. În Madrid, locul de origine al churros-ului, se consumă cel mai des ca gustare nocturnă – dacă tot avem chef de ceva spirit mediteraneean, am putea învăța și asta de la ei!

Prăjiturelele churros au un gust neutru în sine și devin cu adevărat interesante datorită topping-urilor: se pot servi cu zahăr pudră, zahăr cu scorțișoară, gem, ciocolată sau sos de căpșuni, iar vara cele mai populare adaosuri sunt fructele proaspete și înghețata. Clienții care s-au săturat de dulciurile obișnuite de vară se vor entuziasma cu siguranță când vor descoperi aceste soluții! În plus, prăjiturelele churros sunt foarte ușor de servit, chiar și pe o farfurie de carton sau într-o pâlnie de hârtie, astfel încât pot fi luate lejer și la plimbare. Churros-ul din oferta noastră, disponibil în varianta clasică, dar și sub formă de baton, este și un subiect ideal pentru fotografii, mai ales dacă desertul e servit decorat artistic. Așa că nu fiți surprinși dacă vă veți regăsi mai des restaurantul etichetat pe rețelele de socializare de acum încolo!

Deși prăjiturelele churros sunt făcute cu doar câteva ingrediente simple, ele necesită mult timp pentru a fi pregătite în bucătăria unui restaurant. Varianta de churros congelat de la Aviko necesită mult mai puțină pregătire pentru preparare: sunt gata de servire în doar 2,5-3 minute, după prăjire în baie de ulei încins la 175°C. Nici măcar nu aveți nevoie de o bucătărie completă de restaurant – puteți pregăti acest desert chiar și într-o cafenea sau într-un food truck, aveți nevoie doar de o friteuză și un congelator. Un alt mare avantaj este faptul că pachetul conține batoane de aluat de cantitate și greutate egale. Acest lucru înseamnă că nu este nevoie de o atenție suplimentară pentru dozare și facilitează și stabilirea prețului atunci când acest deliciu este introdus în meniu.

Sunteți gata pentru o aventură de vară cu churros? Inspirați-vă și din videoclipul nostru!

 

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!