Vara poate veni! Iată cum să vă pregătiți pentru Campionatul European de Fotbal și cu ce meniu să vă așteptați oaspeții

Încet-încet, lumea începe să-și revină după șocul pandemiei și se aprobă organizarea unor evenimente tot mai mari. Deși cu un an de întârziere, se va organiza Campionatul European de Fotbal, care va mobiliza și la noi o întreagă armată de suporteri. Prin urmare, merită să le oferiți microbiștilor posibilitatea de a urmări meciurile în restaurantul dumneavoastră sau pe terasa localului, începând cu 11 iunie, dar și să vă planificați oferta specială pentru această ocazie. Haideți să vedem ce fel de produse Aviko vă vor ajuta să vă diversificați meniul!

Fără bere nu există meci – iar asta presupune și snacksurile potrivite. Aroma iute a gustărilor picante cu porumb dulce se potrivește excelent cu bere. Cu cât mai mult se consumă din snacksuri, cu atât se poate savura mai bine berea rece – dar și invers. La fel ca și celelalte gustări de la Aviko, și acest produs poate fi preparat în doar câteva secunde, într-un singur pas, astfel că îl puteți oferi întotdeauna în formă proaspătă oaspeților. Dat fiind faptul că este vorba despre o delicatesă vegană, publicul-țintă poate fi și mai larg.

Marea noastră noutate din anul acesta sunt cartofii stil gofră, care oferă mult mai multe posibilități decât ar părea la prima vedere. Acest produs cu o formă deosebită și un aspect special atrage atenția imediat, astfel că estimăm că va fi foarte popular și în acest sezon. Gustul deosebit al cartofilor într-o formă crocantă… puteți fi sigur că va fi îndrăgit și de oaspeții dumneavoastră. Ca și la celelalte produse Aviko, păstrarea texturii crocante este asigurată și în acest caz de învelișul special. Puteți să le oferiți oaspeților acești cartofi chiar și ca preparat individual, dar și cu sosuri de casă sau ca garnitură, fiindcă se potrivesc excelent cu burgerii și cu mâncărurile de carne.

Un alt preparat versatil din oferta noastră îl reprezintă feliile de cartofi, disponibile în nu mai puțin de cinci variante, dintre cale cele mai populare sunt varianta în coajă, cea condimentată și bucățile de cartofi cu usturoi. Ele se potrivesc perfect cu felurile de mâncare din sezonul estival al grătarelor, dar merită le oferiți și individual, cu sosuri sau cu puțină brânză topită deasupra. Nicio grijă: învelișul special de condimente rămâne intact și după ce ați prăjit bucățile de cartofi la cuptor, în friteuză sau cuptorul cu vapori.

Bineînțeles că meniul din vara aceasta nu ar fi complet fără produsele noastre cele mai celebre, din gama Super Crunch Premium. Anul acesta oferta noastră s-a îmbogățit cu două produse noi: au apărut varianta simplă și cea în coajă a cartofilor extra subțiri și crocanți Skinny, de 6 mm. Pe lângă acestea, sunt disponibile în continuare și dimensiunile deja consacrate – varianta cea mai groasă, de tip steakhouse, respectiv variantele de 9,5 și 7 mm, printre care le veți găsi cu siguranță pe cele care se potrivesc cel mai bine cu specificul restaurantului, dar și cu gusturile oaspeților. Cartofii pai reprezintă un clasic etern, iar varianta Super Crunch, cu înveliș fără gluten, crocant și gustos, este snacksul perfect pentru meci, atât ca fel de mâncare de sine stătătoare, cât și ca garnitură. Iată cum puteți ademeni microbiștii – cu cartofi pai fierbinți și proaspeți, gata în numai câteva minute!

Dacă doriți să vă pregătiți și cu ceva special pe lângă gustul tradițional al cartofilor, atunci alegeți cartofii dulci premium prăjiți! Cartofii dulci sunt din nou extrem de populari, iar în oferta Aviko îi puteți găsi în forma cea mai practică și cu un înveliș fără gluten, astfel încât să poată fi preparați în doar câteva secunde și să rămână crocanți timp îndelungat. Puteți să creați și sosuri minunate care se vor potrivi cu cartofii dulci – chiar și dacă vă deplasați spre zona gusturilor mai dulci, care se armonizează perfect cu această legumă. Dacă aveți acest fel de mâncare de meniu, atunci vă veți distinge imediat de concurență – asigurați-vă că fanii fotbalului vor alege terasa dumneavoastră pe parcursul lunii!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!