Vedetele terasei: snacksurile din oferta Aviko

Chiar dacă este pandemie, primăvara și vara sunt perioadele de glorie ale programelor în aer liber, ale teraselor și gustărilor de stradă. Deoarece în lunile care vin urmează din nou o perioadă cu mai puține restricții pentru sectorul HoReCa, merită să vă planificați chiar acum meniul de vară! Iată câteva idei irezistibile de la Aviko, pentru ca terasa dumneavoastră să fie cu siguranță aleasă de clienți.

Trendurile gastronomice și preferințele consumatorilor se îndreaptă în ultima perioadă spre snacksuri. În orice moment al zilei oaspeții aleg gustări variate și ușor de consumat, cu arome familiare. Zecile de gustări de la Aviko traduc arome populare în forme ușor de preparat, care pot fi consumate chiar și în mers, pe stradă. Marele avantaj al gamei variate de produse constă în faptul că atât restaurantele, cât și clienții își pot descoperi cu ușurință felurile de mâncare preferate. În plus, aceste feluri de mâncare pot fi combinate și între ele după bunul vostru plac. Un platou cu trei sau patru elemente atent selecționate va câștiga garantat simpatia întregii familii sau a cercului de prieteni, fiind un mod de servire care sporește și bucuria de a mânca împreună!

În perioada estivală, cele mai bune alegeri pot fi minibatoanele de mozzarella cu roșii, care aduc o atmosferă italiană, gustările crocante cu brânză Philadelphia© sau gustările condimentate cu porumb dulce, ideale și pentru clienții vegani, fiindcă au numai ingrediente de origine vegetală! Puteți crea platouri superbe cu gustările noastre – fie combinate între ele, fie împreună cu salate proaspete sau alte ingrediente crude – de exemplu, cu diferite brânzeturi. Soluțiile Aviko sunt însă nu numai pe placul clienților, ci și al restaurantelor, fiindcă dimensiunile egale și uniforme ale gustărilor ușurează planificarea și reduc costurile de servire, întrucât profitul poate fi calculat per bucată, ceea ce simplifică sarcina stabilirii prețurilor. Mai mult decât atât, gustările pot fi preparate foarte simplu, într-un singur pas, în modul prezentat pe ambalaj.

Pe lângă gustări, Aviko vă pune la dispoziție și o serie de produse din cartofi, cu șanse reale să devină și ele vedetele terasei. Preferații sezonului actual sunt cartofii stil gofră. Această specialitate spectaculoasă, crocantă și cu o gamă bogată de arome, este o adevărată piesă de rezistență atât individual, cât și ca garnitură sau ca bază pentru diferite feluri de mâncare. În perioada actuală, merită să le oferiți clienților acești cartofi, deoarece reprezintă o gustare perfectă dacă sunt serviți cu un sos de casă sau pot fi condimentați individual, putând fi consumați nu numai sub umbrelele de pe plajă, ci și pe parcursul unei plimbări, de pe farfurii de hârtie. Acest fel de mâncare cu aspect special și un gust sofisticat va stârni cu siguranță atenția tuturor!

Care dintre soluțiile Aviko a mers cel mai bine pe terasa voastră? Scrieți-ne într-un comentariu!

Aveți nevoie de ajutor pentru a alege? Apelați cu încredere la echipa noastră de reprezentanți de vânzări!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!