Un nou produs în oferta noastră! Faceți cunoștință cu cartofii pai cu coajă Super Crunch!

Cunoașteți deja cel mai suplu membru din familia de produse Super Crunch Premium, cartofii pai Skinny? Încercați și varianta specială, cu coajă! Articolul nostru prezintă avantajele celui mai nou produs Aviko.

Cartofii pai Super Crunch Skinny de 6 mm sunt în primul rând preferații tinerilor. Dat fiind faptul că, după redeschidere, membrii generației Z sunt primii care-și doresc să se întoarcă în restaurante, merită să urmăm trendurile și să-i primim cu feluri de mâncare cărora nu le pot rezista! Cartofii pai super lungi, super subțiri și super crocanți îi vor ademeni cu arome maiestuoase de cartofi și se potrivesc la fel de bine ca garnitură lângă mâncăruri de pește și cărnuri, dar și cu felurile de mâncare vegetariene și cu burgerii. Cartofii Skinny sunt produse spectaculoase, întrucât feliile lungi arată extraordinar de bine pe farfurie – așa că, dacă ați inclus deja acest produs în oferta dumneavoastră, atunci merită să-l prezentați și pe materialele publicitare!

Iar dacă versiunea Skinny a ajuns deja un hit al meniului, atunci merită să mergeți mai departe și să îi cunoașteți și „fratele” mai rustic! Cea mai nouă variantă, cartofii pai în coajă vă oferă toate avantajele ce caracterizează și Skinny, dar sunt cu atât mai speciali datorită cojii subțiri de la capete. Evidențiați-vă în fața concurenței cu ajutorul acestui produs cu aspect natural, care induce o atmosferă familiară! Cartofii pai cu coajă (skin on) sunt tăiați foarte subțire (6 x 6 mm), în felii spectaculos de lungi, iar aspectul lor artizanal le oferă clienților o adevărată experiență de restaurant, indiferent dacă se consumă la fața locului sau sunt solicitați pentru livrare la domiciliu sau în regim takeaway. La fel ca și celelalte produse din familia Super Crunch, pe parcursul procesului de producție acești cartofi sunt și ei acoperiți cu un înveliș fără gluten, datorită căruia rămân crocanți timp îndelungat, atât sub lampa de încălzire, cât și ambalați! Cartofii merită încercați nu numai ca garnitură sau lângă burgeri, ci chiar și ca produs individual sau ca bază pentru ragu-uri. Prin urmare, după redeschidere puteți să-i folosiți în orice situație cerută de restaurant.

Produsul nostru fără OMG-uri este preprăjit în 100% ulei de floarea soarelui, astfel încât nu va trebui decât să finalizați prepararea lor în friteuză, la 175°C, în numai 2-4 minute. Cartofii pai super crocanți, cu o aromă bogată și savuroasă, vor fi imediat gata de servire!

Dacă v-ar plăcea să încercați cartofii pai cu coajă Aviko Super Crunch, atunci luați legătura cu reprezentantul nostru!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!