Salutați persoanele matinale cu o ofertă bogată! Ponturi pentru dimineață de la Aviko

Ponturile pentru dimineață de la Aviko vă ajută să creșteți cu ușurință traficul din restaurant și să vă încântați oaspeții cu feluri de mâncare ce vor aduce o culoare nouă meniului dumneavoastră.

Cu ce oferte vă așteptați oaspeții înfometați dimineața? V-ar prinde bine un pic de inspirație? Cu ajutorul unei oferte de dimineață bine puse la punct vă veți putea adresa unor grupuri-țintă complet noi și vă veți putea crea astfel o nouă sursă de venituri! Odată cu schimbarea comportamentului consumatorilor, se pune mai mult accent pe micul dejun planificat cu atenție. Brunch-ul – micul dejun târziu sau prânz luat devreme – devine din ce în ce mai popular, dar chiar și dimineața devreme, multe persoane aleg ceva mai hrănitor decât o cafea rapidă sau un simplu musli. Felurile de mâncare pe care le vom prezenta mai jos sunt perfecte inclusiv pentru takeaway și livrare la domiciliu în prima parte a zilei, pentru că pot fi savurate atât acasă, cât și în parc sau chiar la locul de muncă. Sperăm, bineînțeles, ca în curând să îi putem găzdui și pe terase sau chiar la mesele din interior pe cei care agreează un mic dejun savuros și bogat!

Plăcintele rotunde din cartofi rași reprezintă una dintre piesele de rezistență ale micului dejun propus de Aviko. Folosiți-le ca umplutură pentru burrito! Pentru a prepara 10 porții, prăjiți plăcintele și topiți 100 de grame de unt într-o tigaie, pentru a prăji rapid 200 de grame de chorizo ​​feliat. Condimentați și bateți 30 de ouă într-un castron, amestecându-le cu 300 ml de smântână groasă. Preparați din ele o omletă, dar aveți grijă să nu o prăjiți prea mult! Când ouăle sunt gata, presărați deasupra pătrunjel proaspăt tocat. Încălziți foile de tortilla într-o tigaie și așezați plăcințelele de cartofi la mijloc. Adăugați deasupra puțină omletă, brânză cheddar moale rasă și niște fasole prăjită fierbinte. Înfășurați tortilla și deja puteți servi micul dejun gustos cu chorizo, împreună cu o porție de salată proaspătă!

Atât plăcințelele de cartofi, cât și „rudele” lor apropiate, mini gustările din cartofi rași  și plăcintele de cartofi se potrivesc de minune și în micul dejun tradiţional englezesc. Preparați produsul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Tăiați în felii subțiri 12-15 bucăți de ciuperci champignon și prăjiți la grătar 8-12 felii de bacon și 12 bucăți mici de cârnați. Pregătiți 6-8 ouă prăjite (cel puțin unul de persoană), apoi așezați ingredientele proaspăt prăjite pe farfurie. Folosiți roșii cherry tăiate pe jumătate pentru decor și ca garnitură proaspătă!

Și popularul club sandwich poate fi făcut mai interesant cu ajutorul ingredientului secret Aviko: plăcintele de cartofi! Preparați plăcintele într-un cuptor preîncălzit timp de 20 de minute, la temperatura de 220°C. Prăjiți un piept de pui condimentat într-o tigaie unsă cu ulei de rapiță, lăsați-l să se răcească și apoi tăiați-l în felii subțiri. Tăiați frunzele de salată în fâșii late și roșiile în felii subțiri. Prăjiți baconul într-o tigaie, la foc mediu, până când devine crocant. Acoperiți plăcintele de cartofi cu brânză de vaci într-un strat subțire și tăiați-le în două. Pe jumătate din plăcințele așezați feliile de piept de pui și roșiile, apoi finalizați preparatul cu frunzele de salată și cu câte o bucată de bacon crocant. Celelalte jumătăți de plăcinte se pun pe sandviș, cu suprafața acoperită cu brânză în jos, și se apasă ușor. Rezultatul final va fi un preparat bogat și hrănitor!

Bineînțeles că nu trebuie să uităm nici de iubitorii dulciurilor, cărora trebuie să le oferiți churros! Această gogoașă spaniolă presărată cu zahăr și scorțișoară este acompaniamentul perfect pentru cafeaua de dimineață, dar poate fi și un fel de mâncare complet, dacă este servită cu gem sau sos de ciocolată.

Vreți și mai multă inspirație matinală? Vizionați clipurile noastre de pe YouTube pentru micul dejun și veți descoperi și mai multe variante incitante!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!