Supli și irezistibil de crocanți: cartofii pai Super Crunch Skinny

Cea mai crocantă familie de produse de la Aviko s-a mărit cu un nou membru: Super Crunch Premium – cartofi prăjiţi feliați în diferite dimensiuni. Cu un diametru de numai 6 mm, cartofii pai extra subțiri și crocanți reprezintă cel mai suplu nou membru al familiei. Acești cartofi extra lungi, super subţiri şi crocanți vor deveni preferații clienţilor tineri ai restaurantului dumneavoastră.

La fel ca și celelalte sortimente din gama noastră, Super Crunch Skinny sunt făcuți din cartofi de cea mai înaltă calitate şi fără organisme modificate genetic (OMG). Pe parcursul procesului de producție, cartofii se pre-prăjesc 100% în ulei de floarea-soarelui şi primesc un înveliş special, fără gluten. În acest fel, ei îşi păstrează în totalitate caracterul proaspăt şi textura crocantă timp de minimum 20 de minute după preparare – nu se înmoaie nici în ambalaj şi reţin și căldura mai bine. Datorită caracteristicilor sale, acest sortiment de cartofi reprezintă alegerea ideală atât pentru livrarea la domiciliu, cât şi pentru comercializarea în regim takeaway, deoarece clienţii pot avea aproape aceeași experiență ca la restaurant atunci când comandă cartofi prăjiţi care, conform sondajelor, sunt în continuare unul dintre cele mai populare preparate!

Asigurați calitatea perfectă pentru cei care vă aleg! Bucățile subțiri și suple de cartofi sunt şi deosebit de estetice, astfel că merită să promovați noua „comoară” a meniului şi prin mijloace vizuale, pe platformele de socializare şi prin celelalte canale de marketing pe care le folosiți!

Pe lângă toate acestea, bineînțeles că puteți conta şi pe gustul bogat de cartofi al produsului din familia Super Crunch Skinny, pe care îl recomandăm, în primul rând, ca garnitură la mâncărurile de peşte şi carne, la preparatele vegetariene şi burgeri. Feliile de cartofi spectaculos de subţiri şi lungi pot fi preparate în friteuză cu ulei (2-4 minute), la cuptor (15-20 de minute) sau la Merrychef (timpul de preparare variază în funcţie de tipul echipamentului), rezultatul fiind întotdeauna gustos şi memorabil. Produsul, disponibil în ambalaje de 2.500 g, își păstrează calitatea timp de 24 de luni dacă este depozitat la -18 °C, deci puteți să vă faceți plinul de cartofi pentru tot anul.

Ați vrea să încercați cartofii pai Skinny? Aveți întrebări suplimentare în legătură cu acest produs? Luați legătura cu reprezentanții Aviko!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!