Mergeți în direcția premium și în domeniul livrării la domiciliu cu soluțiile Aviko!

De aproape un an, livrarea la domiciliu și sistemul takeaway reprezintă cea mai importantă – în prezent, aproape singura – modalitate care le permite restaurantelor să funcționeze, astfel că aceste soluții, considerate mai demult temporare și secundare, au devenit permanente și stabile. Comanda la domiciliu a ajuns și pentru clienți unica posibilitate de a consuma mâncăruri de la restaurant, așa că ei se așteaptă, pe bună dreptate, la preparate și experiențe de nivel premium, cât mai apropiate de cele de la restaurant. În articolele Gastro Club Romania prezentăm periodic soluții practice, noutăți utile și idei noi. Să revenim însă la subiectul articolului! Cheia livrării la domiciliu la nivel de calitate premium se află în alegerea ingredientelor – iar Aviko sprijină acest demers cu produse dezvoltate special în acest scop.

În situația actuală, vedeta de la Aviko este familia de produse SuperCrunch Premium, deoarece cartofii prăjiți acoperiţi cu învelișul special își păstrează cel mai mare avantaj – textura crocantă care rezistă foarte bine, chiar și în cutie. Pe parcursul procesului de fabricație, produsele SuperCrunch Premium primesc un înveliș fără gluten, datorită căruia își păstrează temperatura, prospețimea originală și caracterul crocant timp de cel puțin 20 de minute după preparare, și nu se înmoaie (bineînțeles că trebuie să fim în continuare atenți să folosim cutii bine aerisite – dacă este posibil perforate – și să ambalăm separat toate produsele auxiliare, precum sarea, șervețelele sau sosurile). Printre dimensiunile diferite de tăiere veți găsi cu siguranță varianta perfect potrivită pentru meniul restaurantului dumneavoastră. Merită să încercați și cel mai nou membru al familiei de produse, cartofii pai Skinny, extra subțiri și crocanți!

Dacă pe lângă cartofii prăjiți clasici v-ar plăcea să aveți în ofertă și câteva specialități, atunci vă recomandăm cartofii dulci prăjiți premium și cartofii stil gofră ‒ care sunt, de asemenea, produse cu un înveliş special, aşa că rezistă foarte bine la livrare! Cartofii dulci își trăiesc perioada de renaştere în ultimii ani. Tot mai mulţi consumatori descoperă gustul special şi beneficiile nutriționale ale acestor legume, iar ca răspuns, din ce în ce mai multe restaurante adaugă cartofi dulci în meniul lor. Alăturați-vă lor! Cartofii stil gofră, noii noștri favoriți, vă vor putea inspira şi pentru soluţii extrem de creative, fiind ideali nu numai ca garnitură, ci şi ca bază pentru feluri de mâncare individuale sau ca gustare!

De asemenea, puteți să mutați serviciile în direcţia premium dacă, pe lângă asigurarea calităţii corespunzătoare, reușiți să transmiteţi şi sentimentul de viață premium, ideea luxului pe care clienţii şi-l pot permite. În acest scop, aveți la dispoziţie cartofii gratinaţi, o garnitură specială, disponibilă într-o gamă variată de gusturi și o bogăție de arome, grație feliilor delicioase de cartofi, precum şi smântânii şi diferitelor condimente şi arome care intră în componenţa reţetei. Cartofii gratinaţii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a reține căldura, ceea ce îi face şi un excelent fel de mâncare pentru catering, ideal pentru livrarea la domiciliu şi takeaway. Această garnitură cremoasă şi consistentă își păstrează eleganţa deosebită şi la cutie – folosiți-o lângă mâncăruri din carne sau în compoziţia felurilor de mâncare vegetariene!

Voi prin ce feluri de mâncare asigurați calitatea premium pentru livrarea la domiciliu? Scrieți-ne în comentarii metodele preferate!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!