Churros2go pe pârtiile de schi

Deja nu mai e o noutate pentru nimeni faptul că street food-ul este un trend puternic și în România, căci activitatea de restaurant se desfășoară într-o mare măsură în această abordare. Întrebarea nu mai este dacă merită să avem o prezență și o activitate de street food, ci cum să ieșim în evidență. Gastronomia internațională, locurile unde se poate consuma mic dejun sau brunch și cerința de preparate vegane sunt caracteristicile cele mai importante ale anului, așadar, dacă doriți să țineți pasul și chiar să întreceți alte oferte de la alte restaurante, e timpul să faceți cunoștință cu desertul preferat al spaniolilor: prăjturelele churros, care se pot consuma și în timpul unei plimbări prin oraș sau prin parc.

Produsul de la Aviko este unul foarte simplu, care poate fi servit în mii și mii de opțiuni, care poate fi o bază ideală pentru un desert, dar poate fi savurat și în combinații cu ingrediente sărate.

Dar acum haideți să ne concentrăm pe opțiunile dulci. Avantajul acestui desert este că se poate pregăti într-un timp extrem de scurt, iar modul de servire se poate ajusta anotimpului. Presărat cu zahăr pudră și eventual, scorțișoară, se poate servi la cafea, la orele de dimineață, sau iarna la un pahar de ciocolată caldă. Batoanele churros de la Aviko se pot servi și pe o farfurie de hârtie, cu diverse sosuri – de ciocolată, de vanilie, de gem de fructe, de mascarpone.

Indiferent care dintre variantele de churros va fi cea aleasă de voi, batoanele, sau inelele, puteți fi sigur că desertul va fi foarte aspectuos și va ajunge pe Instagram și pe alte rețele de socializare. Astfel, veți atrage noi clienți, dornici să încerce această bunătate nemaipomenită, dar simplă și versatilă.

Datorită perioadei de valabilitate stabilite de Aviko, churros-ul poate fi ideal și pentru un restaurant cu un trafic mai mic, pentru că se poate porționa ușor. Vara puteți servi churros cu înghețată, în decembrie cu sos de ciocolată.

Iar în această perioadă, când este greu să avem o activitate în grup, pârtiile de schi sunt o opțiune pentru destindere și sport, așadar, restaurantele pot folosi aceste luni pentru a le oferi bunătăți dulci clienților, care vor să aibă energie să poată coborî pe pârtii cu schiurile sau snowboard-ul. În chioșcurile și restaurantele din străinătate churros deja este un desert răspândit, cunoscut și apreciat, iar prezența sa în oferta voastră de meniu vă va ajuta la pregătirea de bunătăți dulci.

Deși în multe locuri churros se folosește și ca garnitură sărată lângă carne, pentru cei care vizitează pârtiile probabil o gustare dulce va fi o plăcere, dar și o necesitate pentru a obține rapid aportul de calorii necesar.

Sosurile create de bucătari și pregătite în restaurant vor reprezenta un plus pentru a atrage clienții, iar combinația cu o băutură, cum ar fi o ciocolată caldă sau o cafea, va crea efectul dorit – de comenzi în număr mare.

Încercați churros-ul de la Aviko pentru o experiență culinară specială!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!