Idei speciale de la Aviko pentru perioada dinaintea postului

Perioada care precedă intrarea în post este marcată în vestul Europei prin petreceri și carnavaluri, adică noi motive de sărbătoare. Anul acesta carnavalul se mută în spațiul online și în intimitate, între patru pereți, însă asta nu înseamnă că tema acestei perioade nu poate fi prezentă și în meniul restaurantelor. În oferta de la  Aviko există numeroase produse ce pot fi introduse în lista preparatelor pentru carnaval, precum și unele ce pot înlocui gusturile bine cunoscute. Datorită faptului că fiecare rezistă de minune la livrare, pot aduce acea atmosferă festivă și aventuroasă chiar acasă, pe mesele dumneavoastră.

La prepararea mâncărurilor servite în mod tradițional cu ocazia carnavalului se are în vedere ideea ca oamenii să se bucure de mâncare bogată înainte de perioada de post, când va fi interzis consumul de carne și de alcool. De aceea, aceste ingrediente sunt foarte prezente în perioada premergătoare postului. Așadar, cele mai multe preparate de carnaval sunt bogate în carne, grăsimi și multe condimente. Se pregătesc supe dense, ca cea de perișoare, iar cotletele sunt pregătite cu bere, vin sau chiar coniac. Pentru aceste preparate garniturile din cartofi de la Aviko sunt ideale, vedetele fiind cartofii gratinați. Această garnitură specială se poate comanda în mai multe versiuni, conferă eleganță felurilor principale, dar și o varietate pronunțată. Rezistă de minune la livrare și este și eficientă din punct de vedere al costului, pentru că prețul poate fi stabilit și pe bucată, așadar poate aduce profit și în cantitate mică. Iar datorită acestei caracteristici puteți pregăti din cartofii gratinați numărul exact de porții de care aveți nevoie și puteți evita irosirea unor cantități mari de mâncare. Dacă livrați cartofii gratinați în cutie de carton sau în ambalaj de aluminiu, preparatul își va păstra consistența și temperatura – deci nu e de mirare că este foarte cerut în perioada actuală. Iar mai nou, în lipsa banchetelor sau evenimentelor sociale, cartofii gratinați au șanse mari să devină preferații meselor în familie.

Produsele gratinate de la Aviko au la bază cartofi de calitate, la care se adaugă și smântână, care le conferă un gust dens, intens și o textură cremoasă. Cartofii gratinați sunt, de fapt, un fel de cartofi cu smântână, un preparat care ar necesita prea multă meticulozitate și prea mult timp pentru a fi pregătit acasă. În funcție de condimentele și verdețurile folosite, de tipurile de brânză folosite (emmentaler, gorgonzola, parmezan) sau alte ingrediente adăugate, cum ar fi bacon, ciuperci, sparanghel, broccoli, spanac, aroma va fi diferită. Gustul apetisant și noutatea lor vor fi întotdeauna garantate. În oferta noastră puteți găsi zece sortimente de cartofi gratinați congelați, cu diferite gusturi și arome, iar variantele mini, sau cele fără gluten, satisfac nevoile alimentare ale clienților. Cel mai nou sortiment al nostru este cel cu spanac și cașcaval Emmentaler, produs care, servit individual, este un fel vegetarian extrem de gustos. Modul de pregătire al acestui produs este unul foarte practic: nu necesită cunoștințe speciale sau personal calificat, durează doar 20 de minute, iar rezultatul este unul de calitate, elegant și gustos. 

Un alt fel important care trebuie să se regăsească pe mesele de carnaval sunt gustările sărate, iar Aviko vă vine în ajutor și de această dată. Numeroasele variante de gustări, cu diferite condimentări, aduc clienților experiențe gastronomice de neuitat. Ca și cartofii gratinați, gustările se pot vinde la bucată, așadar au o eficiență de cost pronunțată, și rezistă de minune la livrare în pahare de carton, dar și în cutii învelite în aluminiu. Vă recomandăm să țineți pasul cu obiceiurile și trendurile noi în gastronomie și să creați ocazii noi pentru gustări în orice moment al zilei!

Și evident, nu uitați de churros, desertul care nu poate lipsi din oferta acestei perioade. Aviko vă sare în ajutor și la acest capitol:  cu sos de ciocolată, prăjiturelele churros se pot vinde ca un fel extrem de gustos și apreciat și în această perioadă a anului. Puteți alege dintre inele, și batoane, iar clienții vă vor fi recunoscători pentru bunătățile oferite, pe care le puteți pregăti în doar câteva minute și le puteți servi calde, cu sosuri și creme variate!  

Sperăm că produsele Aviko vă vor ajuta în realizarea meniului de carnaval, chiar dacă anul acesta nu veți avea ocazia să sărbătoriți în număr mare. Sperăm, totuși, că veți primi multe comenzi pentru oferta de carnaval, chiar și doar pentru livrare, pentru că, fără îndoială, clienții vă vor fi recunoscători pentru acest meniu creat special pentru perioada de dinaintea postului.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!