Livrarea la domiciliu și take away în continuă dezvoltare – fii parte din această poveste de succes!

Pandemia actuală care ne definește zilele a rescris trendurile consumatorilor și a avut efecte și consecințe asupra industriei ospitalității. Deja noile obiceiuri au devenit parte din cotidian, apărând drept consecință a acestei perioade pline de încercări, și cu toții am fost nevoiți să ne adaptăm la noile reguli, reglementări și circumstanțe. În martie 2020 multe restaurante s-au văzut constrânse să găsească noi idei pentru gestionarea situației, iar una dintre ele a fost livrarea la domiciliu. În decurs de câteva luni s-a putut observa că avem nevoie de aceste servicii – clienții comandă din ce în ce mai des online, iar mesele de prânz sau cinele nu fac excepție. În articolul nostru de azi vă prezentăm motivul pentru care livrarea nu poate lipsi din paleta de servicii din domeniul HoReCa nici în 2021.

În timp ce ne găsim în perioada de așteptare a vaccinării în masă, cuvântul cheie a rămas încă siguranța, așadar și în momentul actual restaurantele se văd constrânse să facă față nevoilor consumatorilor și să ofere servicii online, mai exact comenzi cu livrare la domiciliu. Aceasta a fost soluția și în perioada de sărbători și de revelion de anul acesta, când numărul comenzilor a crescut, iar rezultatele ne arată că au apelat la comenzi online și cei care de obicei găteau acasă. Evenimentele de birou au fost organizate online, cu câte o masă comandată și livrată la adresa colegilor. Nu ne putem aștepta la schimbări esențiale nici în lunile care vin, chiar merită să ne perfecționăm modul de funcționare și gestionare, dar și ingredientele, metodele de preparare, pagina online, comenzile online și prezența în social media. Noi vă venim în ajutor în toate aceste aspecte: de la noi puteți afla informații noi și actualizate, idei și sugestii. Urmăriți-ne în continuare pentru a afla noutăți din domeniul industriei HoReCa, dar și al gastronomiei pe timp de pandemie.

Pe de altă parte, rezultatele înregistrate anul trecut ne confirmă că serviciul de livrare la domiciliu trebuie să fie parte a industriei HoReCa. Și, evident, mai avem mult de așteptat până ce vom fi vaccinați cu toții, iar până atunci probabil cei mai mulți vor evita locurile și spațiile închise și aglomerate, cum ar fi restaurantele, chiar dacă reglemetările nu o vor prescrie. Soluțiile de home office și confortul livrării la domiciliu ne arată că pe viitor comanda felurilor de mâncare va fi din ce în ce mai prezentă, deși cu toții sperăm că în curând vom avea din nou ocazia de a ne întâlni în persoană și de a avea din nou parte de experiențe de restaurant.

Livrarea la domiciliu prezintă o serie de aspecte pozitive. În perioada de carantină elementul „siguranță” a fost cel care a avut efect asupra consumatorilor – spre exemplu au apărut și s-au răspândit plățile validate cu amprenta și plățile online, care ne ajută în evitarea riscului de infecție. Deși carantina ne-a constrâns să rămânem acasă, oamenii nu prea au avut chef să renunțe la mâncărurile lor preferate. De aceea, ei au variat meniul, completând preparatele care se pregăteau de obicei acasă cu cele livrate la domiciliu și au avut ocazia să reconstituie experiența de restaurant. Pe de altă parte, restricțiile au dus la introducerea unor noi soluții inovatoare, care funcționează pe termen lung. La rândul lor, cei care realizează livrările și tehnologia de bucătărie au făcut pașii necesari pentru a se adapta nevoilor clienților, care nu se referă doar la calitatea felurilor comandate, ci și la calitatea serviciului de livrare.

Aviko a lansat familie de produse ideale pentru livrare, ca parte a unui concept complex. Cartofii pai  Super Crunch rezistă foarte bine la transport, își păstrează textura crocantă, iar gustările creează noi oportunități pentru clienți de a comanda felurile preferate, pentru că, potrivit celor mai noi trenduri, comenzile online nu se realizează doar la mesele principale. Iar noul concept se referă și la moduri de preparare optime, la felul de ambalare a preparatelor, și oferă idei și inspirație pentru produsele noi, cum ar fi mash bowl-ul, un concept care a fost lansat nu demult. Postăm pe blogul nostru și pe pagina noastră de web conținuturi despre soluțiile găsite! În acest fel dorim să oferim sprijin industriei HoReCa și să ajutăm dezvoltarea acesteia prin prezentarea noilor trenduri gastronomice. Fiți parte din această poveste de succes!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!