Feluri de design și pentru livrare – Vă prezentăm cartofii în formă de waffle

Care este cel mai aspectuos preparat din meniul dumneavoastră? Dacă v-am pus pe gânduri, avem o veste bună: cartofii în formă de waffle (gofre) de la Aviko își pot asuma cu succes acest rol, așadar sunt prezenți nu doar în comenzi, ci și pe Instagram. În articolul nostru de azi vă prezentăm avantajele acestui produs nou, care nu doar arată bine, ci este și foarte gustos și poate fi gestionat ușor.

Vorbim despre cartofi proaspeți, feliați într-un mod special, care în cursul producției primesc un înveliș fără gluten și care rămân crocanți și calzi. Așadar, la fel ca toate produsele Aviko, și cartofii în formă de waffle sunt ideali pentru livrare. Sunt prăjiți în ulei și își păstrează gustul proaspăt de cartofi, în timp ce datorită condimentării delicate se pot consuma ca snacksuri și nu ca garnitură. Nu sunt nici chipsuri, nici felii de cartofi, nici cartofi pai – vorbim despre o specialitate unică, pe care nu o putem încadra în niciuna dintre aceste categorii. Datorită acestei caracteristici, cartofii se pot servi în multe feluri și puteți fi siguri că nu vor trece neobservați, iar clienții îi vor alege datorită aspectului atractiv și gustului extraordinar.

Pentru că în situația actuală relația cu clienții nu poate fi una directă, iar designul de restaurant și ospitalitatea angajaților nu pot atrage clienți, toată responsabilitatea se află în reprezentarea și prezența în spațiul online, așadar calitatea livrării contribuie la menținerea afacerii. Merită deci să includem în meniu feluri care pot fi livrate în condiții bune și care le oferă clienților o experiență aparte.

Cu cartofii în formă de waffle puteți avea mult de câștigat, pentru că mai ales cei din generațiile Y și Z, adică așa-numitele generații „millennials”, reprezintă un procent din ce în ce mai mare al consumatorilor. Stilul de tăiere a cartofilor este extrem de atractiv și cu siguranță toți cei care consumă aceste produse vor fi atât de încântați de forma lor încât vor dori să posteze pe rețelele de socializare. Nu trebuie să uitați să postați despre acest sortiment de cartofi și chiar vă puteți îndemna clienții să facă la fel.

Țineți cont de faptul că food design-ul are un rol din ce mai important în industria alimentară și în sectorul HoReCa. Conform specialiștilor, în viitor vor exista două aspecte pe care le vom avea în vedere atunci când vom decide ce preparate mâncăm: cât de hrănitor este felul de mâncare pregătit și dacă oferă o experiență gastronomică interesantă – cu alte cuvinte cât de special este. Iar cartofii în formă de waffle sunt ideali dn amândouă punctele de vedere.

Haideți să vedem cum se poate folosi acest sortiment special de cartofi:

Waffle: la fel ca un bol de chipsuri, cartofi prăjiți sau alte feluri de snacksuri, cartofii în formă de waffle sunt un fel interesant și atractiv chiar dacă sunt serviți cu un sos, pentru un prânz ușor, la cină sau ca gustare. Problema livrării la domiciliu se poate rezolva prin folosirea ambalajului de carton. 

În combinație: cartofii în formă de waffle sunt ideali în combinație cu ragu-uri asiatice, cum ar fi kimchi, cu salsa, cu pulled pork sau salată coleslaw, iar rezultatul va fi un preparat hrănitor. Variantele vegetariene ne ajută să completăm oferta de carne și să ne facem meniul mai variat, mai interesant.

Ca garnitură: ca și cartofii prăjiți, cei în formă de waffle sunt ideali ca garnitură lângă pește și feluri de pește. În plus, puteți să îi combinați cu succes cu felii de pui pane sau orice feluri pane!  

Lângă hamburger: sunt o gustare specială, căreia nu îi vor putea rezista nici copii!

Cartofii în formă de waffle își mențin calitatea pentru o perioadă de 2 ani și sunt ușor de pregătit – atât la cuptor cât și în friteuză. Includeți cartofii în formă de waffle în oferta de meniu a restaurantului dumneavoastră și veți avea de câștigat foarte mult cu acest favorit al momentului! 

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!