Cum ne vom salva Crăciunul? Răspunsul este simplu: servind cartofi gratinați!

Eleganță franceză, o experiență perfectă a gustului, un mod de pregătire ușor și un preparat ideal pentru catering: aceasta este familia de cartofi gratinați de la Aviko, preparate speciale, bogate în gusturi și variații bine gândite, care ne vin în ajutor și în această perioadă festivă.

Cartofii gratinați de la Aviko sunt realizați din ingrediente de calitate: cartofi felii și smântână pentru gătit, care oferă un gust bogat și o textură cremoasă acestor delicii. Vorbim deci despre cartofi așezați în straturi, între care domnește declicioasa smântână. Dacă ar fi să gătim acasă acest preparat, am avea nevoie de mult timp și, în plus, ar necesita multă minuțiozitate. Iată în ce constă gratinarea ca tehnică gastronomică. Se călesc toate ingredientele, până ce se formează o crustă maronie-aurie, crocantă, care conferă acestui fel de mâncare un aspect atractiv aparte. În funcție de condimentele și cantitatea de piper folosite, de tipul de brânză (emmentaler, gorgonzola, parmezan) și de alte ingrediente pe care le integrăm în preparat (bacon, sparanghel, ciuperci, broccoli, spanac), cartofii gratinați vor avea gusturi diferite, așadar bogăția de arome este garantată. 

În oferta noastră puteți găsi mai mult de zece tipuri de cartofi gratinați, în sortimente congelate și refrigerate, cu gusturi diferite, în variante mini și sortimente optimizate GN, care sunt pe placul tuturor clienților. Cel mai nou produs, cartofii gratinați cu spanac și brânză Emmental, sunt deja feluri vegetariene de sine stătătoare. Porțiile ajută la menținerea raportului cost-eficiență, pentru că pot fi vândute la bucată, ceea ce deja garantează profitul dorit. Așadar, datorită acestei caracteristici, se pot prepara exact atâtea porții cât este nevoie, prin urmare se poate evita risipa. Pregătirea produsului este foarte practică: nu este nevoie de abilități sau echipamente speciale sau de un personal extrem de talentat pentru a pregăti și servi cartofii gratinați. Doar 20 de minute sunt suficiente, iar rezultatul este un preparat elegant, de calitate, gustos.

Cartofii gratinați își mențin timp de o oră forma și temperatura, ceea ce îi face să fie ideali și pentru oferta de bufet, dar  și pentru livrare și catering. Așadar, anul acesta de Crăciun și de Anul Nou puteți include cartofii gratinați în meniu, pentru că servirea lor este o idee bună pentru evenimentele de la firmă, pentru mesele în familie și între prieteni, pentru întâlnirile de acasă sau într-un cerc restrâns. Deci nu trebuie să intrăm în panică.

Pe lângă cartofii gratinați de la Aviko se mai găsesc și o serie de alte produse care rezistă foarte bine la livrare așadar, puteți beneficia de senzația de efervescență, chiar și la distanță. Avantajul cartofilor gratinați este că se potrivesc de minune cu carne, fie de vânat, fie de vită, dar și cu gusturile caracteristice și tipice de Crăciun, care pot fi combinate cu fructe uscate sau diferite tipuri de nuci – deci puteți folosi acești cartofi ca garnitură sau ca bază la feluri vegetariene.  

Din oferta largă și bogată Aviko puteți alege și feluri mai simple, mai clasice, cum ar fi cartofii gratinați cu cașcaval și smântână sau  mini cartofii gratinați cu plante aromatice, dar puteți opta și pentru sortimente cu gusturi mai pronunțate, accentuate, sau variante de cartofi gratinați care ies din simplul rol de garnitură, (de exemplu cu broccoli sau cu ciuperci ori chiar pentru variantele de cartofi gratinați în combinație cu bacon, adică Tartiflette).

Oricare ar fi gustul ales, sortimentele de cartofi gratinați vă deosebesc de oferta altor restaurante, fiind totodată o soluție rapidă, simplă și foarte eficace în perioada festivă. Deci nu ezitați: faceți provizii din timp, planificați meniul și preluați comenzile care vă sosesc în perioada festivă.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!