Timpul, inamicul livării la domiciliu – însă Aviko vă vine în ajutor!

Cu toate că avem mii și mii de motive pentru a livra la domiciliu, foarte mulți proprietari de localuri nu se grăbesc să introducă acest serviciu, pentru că le e teamă că nu vor reuși să garanteze o calitate a mâncării la nivel de restaurant. Este cert că inamicul livrării este timpul. Și este adevărat că nu orice fel de mâncare rezistă foarte bine la drum, pentru că de foarte multe ori preparatul dorit ajunge pe masa clienților cu o diferență de 30-40 de minute după comanda efectuată. Însă după o scurtă rundă de informare și planificare noi am pus la punct un meniu în care am inclus doar feluri care rezistă foarte bine la livrare. Azi Aviko se dedică să ofere cât mai multe produse care rezistă foarte bine la livrare – iar în ceea ce urmează vă vom prezenta o serie de idei și soluții.  

Una dintre garniturile preferate ale clienților sunt cartofii prăjiți, care pot fi consumați ca un preparat de sine stătător, la masa de prânz, sau ca gustare – dar ce se va întâmpla în timpul transportului? Din păcate cartofii pai nu rezistă prea bine la livrare, pentru că se răcesc repede și se înmoaie, deci își pierd calitatea cea mai importantă – textura crocantă. Din acest motiv familia de produse Super Crunch a revoluționarizat cartofii prăjiți: cele cinci tipuri de Super Crunch, cu cinci mărimi și tipuri de felii diferite au ceva în comun: un înveliș crocant, pe bază de ingrediente fără conținut de gluten, care nu doar asigură menținerea temperaturii, ci și contribuie la păstrarea texturii crocante după prăjire. Acest fel de cartofi pai este ideal pentru livrare, iar rezistența la livrare poate fi îmbunătățită și în alt fel. Iată un pont: dacă pregătiți cartofii ultima dată, după celelalte feluri, în acest fel vor sta un timp cât se poate de scurt în ambalajul pentru livrare. Este o idee bună să perforați ambalajul, făcând găuri mici pentru a lăsa aerul să circule – în acest fel puteți evita înmuierea cartofilor –, iar sarea, șervețelul și sosurile nu le puneți pe cartofi, mai degrabă ambalați-le separat. Aceste măsuri de precauție vor ajuta cartofii să-și mențină textura crocantă.

Odată cu promovarea și folosirea livrării la domiciliu se generează și nevoia și cererea pentru feluri diverse și variate, pentru că cei care comandă online în mod regulat vor dori să încerce gusturi noi. Cartofii Wedges vor fi probabil o atracție pentru clienți, întrucât sunt făcuți din cartofi întregi. Există chiar trei sortimente diferite în această formă tradițională, rustică, de casă: în coajă, cu usturoi și condimentați. Toate rezistă de minune la livrare! Și sunt ideale și ca garnitură, dar și ca snack!

Apropo de gustări – conform celor mai actuale tendințe, mai nou se fac comenzi nu doar la orele de masă principale, ci și la orele de gustare, mai ales în cazul celor lucrează încă în regim home office.  Aveți o ofertă care să satisfacă și aceste nevoi? În oferta Aviko există și o serie de gustări care rezistă foarte bine la livrare: gustările crocante cu brânză Philadelphia®, gustările condimentate cu porumb, gustările cu mozzarella și roșii în înveliș crocant sau buletele cu brânză cheddar negre, gustările din cremă de brânză cu ardei jalapeno, tringhurile pane de Mac’n’Cheese și burgerii condimentați cu porumb. Toate sunt alternative pentru vegetarieni: la un preț perfect, cu un ambalaj care permite porționarea ușoară!

Iar la final vă prezentăm o idee suprinzătoare: v-ați fi gândit că piureul de la Aviko este și el ideal pentru a fi livrat?  Piureul tradițional, sănătos, care poate fi porționat ușor, se poate pregăti în doar câteva secunde și își păstrează prospețimea. Poate fi condimentat în mii de feluri, așadar îl puteți servi și oferi ca garnitură împreună cu diferite feluri pregătite din carne sau legume!

Care sunt experiențele voastre legate de livrarea produselor de la Aviko? Scrieți-ne în comentarii!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!