Gustări jucăușe, oriunde, oricând – noutăți pentru clienții de pe terase

Trendurile gastronomice sunt în continuă schimbare: conform statisticilor, clienții restaurantelor consumă 32% din mâncare înainte sau după meniul principal. Așadar, merită să țineți cont de acest aspect atunci când vă plănuiți meniul: oare clienții găsesc ceva pe placul lor chiar dacă doresc doar o gustare? Pentru asta vă vin în ajutor gustările de la Aviko: cele trei noutăți sunt adevărate atuuri.

Sunt ideale pentru a fi introduse în meniurile de primăvară-vară, atunci când terasele sunt pline și sunt binevenite și apreciate în timpul conversațiilor alături o băutură răcoritoare de vară. Produsele Aviko ne vin în ajutor tocmai la acest capitol. Preparatele pot fi introduse atât în meniul de sezon, cât și în cel cu produse livrate, pot fi consumate de un grup mai mare de prieteni și rezistă foarte bine și la livrare.

Iar acum, că restricțiile au fost relaxate puțin și se iese din ce în ce mai mult din case, terasele atrag ca un magnet clienți, grupuri de prieteni și familii cu mai mulți membri. Însă pentru ca terasa dumneavoastră să fie cea aleasă de cât mai mulți clienți, nu este suficient sa creați un decor atractiv – aveți nevoie și de un meniu atractiv. Aviko vă ajută să vă reîmprospătați meniul!  

Gustările din macaroane cu brânză, gustările cu mozzarella și roșii, precum și gustările de brânză cu ardei roșu și sos habanero aduc o adiere de vară cu aromă de street food, pentru că sunt ușor de consumat, fiind snacks-uri care se combină foarte bine. Gustările cu crustă sunt ideale și pentru vegetarieni și pot fi oferite împreună cu sosuri și porționate după nevoie, fiind ușor de gestionat și combinat pentru orice gust și scop.

Pe de altă parte, toate cele trei gustări reprezintă câte un gust internațional. Deși în vara aceasta călătoriile vor fi mai ales în destinații naționale, cu o gustare bine aleasă puteți crea atmosfera restaurantelor mediteraneene și chiar americane. Gustările care reinterpretează celebrul preparat mac’n’cheese, salatele de vară italienești și bucătăria mexicană picantă vor fi foarte apreciate mai ales în această vară. Dar haideți să vedem ce trebuie să știm despre aceste gustări mici, dar speciale!

Aperitivele pe bază de macaroane cu brânză sunt varianta regândită  a preparatului american mac’n’cheese, prezentată în triunghuri mici cu înveliș crocant. Macaroanele al dente și sosul de cașcaval sunt suprinzătoare în această crustă crocantă, care oferă și acel gust binecunoscut. Gustarea poate fi servită ca garnitură, în salate, sau cu un sos gustos și proaspăt. Poate fi introdusă și în opțiunile take away, pentru că gustul apreciat al macaroanelor cu brânză surprinde plăcut și în acest format nou!

Gustările de mozzarella și roșii garantat vor fi foarte apreciate: cui nu-i place bucătăria italiană? Combină două gusturi formidabile: mozzarella și roșii condimentate cu oregano. Aceste gustări pot fi introduse și ca elemente de pe un platou mediteranean, dar sunt apreciate și ca antreu, sau împreună cu un sos de casă.

Gustările de brânză și ardei roșu cu sos habanero pot fi alegerea ideală pentru gurmanzi. Aceste gustări au mai mult de oferit față de un snack obișnuit datorită gustului picant, care cuprinde cașcavalul topit și învelișul crocant. Pentru că este vorba de o gustare de culoare roșie, poate fi oferită și lângă burgeri din pui sau vită sau poate fi folosită în platouri de BBQ ori ca antreu apetisant.

Avantajul oricărei gustări este că își păstrează prospețimea timp îndelungat, deci poate fi livrată și acasă, rezistând foarte bine la drum. Lunile trecute ne-au demonstrat că mulți clienți comandă nu doar cina sau masa de prânz, ci și preparate pentru micul dejun – de fapt orice ingredient de care ar putea avea nevoie. Iar snacks-urile nu fac nici ele excepție. Așadar merită să ne uităm peste meniu și din această perspectivă: oare aveți suficient de oferit pentru orice oră a zilei și pentru livrare? Dacă nu sunteți convinși, iată un alt argument pe care merită să îl luați în considerare și să alegeți gustările de la Aviko! Vizitați pagina noastră web, unde găsiți și alte idei care vă vor inspira.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!