Creativitatea din cutie – Specialități de piureuri de la Aviko

Cu siguranță una dintre garniturile preferate ale multor persoane este piureul. Atât adulții, cât și cei mici, sunt adevărați fani ai acestui fel de mâncare, datorită gustului său puțin dulce, care armonizează cu textura mătăsoasă oferită de adaosul de lapte și unt. Evident, un piure reușit trebuie să aibă o consistență anume: dacă are o textură de cauciuc, e nesărat, sau nu este suficient de cremos poate să pice testul unei garnituri gustoase și râvnite. Nu este ușor să pregătim un piure gustos, pentru că, în cazul cartofilor, cantitatea de amidon face ca aceștia să nu fie legume chiar ușor de pregătit.

Spre norocul nostru, Aviko ne propune o serie de soluții: specialitățile de piure oferă o serie de opțiuni pentru cei care doresc o garnitură de calitate, sau pentru cei care nu au posibilitatea de a pregăti garnituri de casă, dar doresc să ofere o experiență gastronomică specială pentru clienți, mai ales când pregătesc mâncare pentru livrare. 

piure

Putem evita o serie de riscuri dacă folosim piureul de la Aviko. Avantajul acestuia este că poate fi pregătit atât în cuptorul cu microunde, cât și în cuptor pe modul combi, iar după pregătire poate fi porționat și transportat ușor și în siguranță. După ce a fost porționat și încălzit, poate fi consumat de îndată. E imposibil să dăm greș cu acest preparat, care își păstrează calitatea și după livrare. 

Modalitatea simplă și ușoară de pregătire este dovedită prin faptul că piureul este gata în cuptorul cu microunde în 4 minute, astfel că rămâne timp pentru realizarea altor operațiuni. Avantajul este dat de ambalarea produsului în cantități de 2,5 kilograme, iar piureul se poate porționa ușor datorită formei sale. Orientativ, pentru o porție de piure avem nevoie de aproximativ 10 măsuri.

Piureul de cartofi este garnitura ideală pentru carne prăjită, steak-uri, produse din carne pane, dar este și preferatul copiilor. Iar datorită modului ușor de livrare își are locul în meniu, chiar dacă acesta a fost limitat pe perioada carantinei. Pentru alte specialități și elemente de garnitură interesante vizitați pagina noastră

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!