Perfect pentru livrare: Vă prezentăm familia Super Crunch

Pentru Aviko a fost întotdeauna important să ofere o gamă bogată și variată de produse, care să satisfacă nevoile clienților și să răspundă cererii de pe piață. Un exemplu excelent este familia Super Crunch, care include o serie de 7 produse congelate. Din categoria premium fac parte cartofii de 7 mm, tăiați Julienne, cartofii pai extra, cei simpli de  9,5 mm, cartofii în coajă de aceeași mărime, cei de 15 mm, cartofii tăiați felii mai late, varianta populară de 18 mm și cartofii steakhouse.

După cum sugerează numele său, categoria de produse Super Crunch ne indică faptul că textura crocantă este punctul comun al acestor sortimente de cartofi pai, un element care le este esențial și caracteristic. De aceea acestea au devenit unele dintre produsele preferate ale clienților de-a lungul anilor. Fiecare sortiment de cartofi pai are un înveliș special, datorită căruia textura crocantă se menține timp de 30 de minute, chiar și în cazul livrării la domiciliu. Iar asta este o calitate extraordinară, chiar unică! Iar cei care aleg să facă livrări la domiciliu pentru a-și menține afacerea și pe timpul crizei știu prea bine că, de cele mai multe ori, inamicul cartofilor este chiar timpul de livrare, pentru că toți clienții își doresc să primească produse de aceeași calitate ca la restaurant, chiar dacă dau comanda virtual. Așadar, în cazul acestor produse criteriile de selecție cele mai importante sunt prospețimea și textura crocantă.

Superputerea cartofilor Super Crunch constă tocmai în faptul că își păstrează prospețimea pe o perioadă îndelungată. Secretul constă în combinația de amidon și făină de orez, care rezultă într-un înveliș special, ce garantează că toți cartofii din familia Super Crunch rămân crocanți timp de cel puțin 30 de minute.

Însă, mai ales în cazul produselor congelate, trebuie să acordăm atenție specială și să avem grijă ca produsele să nu se decongeleze înainte de a fi folosite, pentru că învelișul se poate strica, iar calitatea va lăsa de dorit. De fapt, putem câștiga timp începând direct cu faza de pregătire și evitând faza de decongelare.

Cea mai bună soluție pentru a prăji cartofii este friteuza, așadar putem folosi „regula de 100%”, adică dacă avem un aparat cu o capacitate de 10 litri, atunci putem prăji un kilogram de cartofi deodată. Această regulă ne permite să avem o planificare ușor de urmărit, o porționare eficientă și, în plus, ne ajută la gestionarea pregătirii. Cartofii Super Crunch se prăjesc în ulei la temperatura de 175°C, timp de 3-3,5 minute, iar rezultatul va fi spectaculos: cartofi pai crocanți la exterior și moi în interior, exact cum trebuie!

Asemenea celorlalte produse de la Aviko, nici unul dintre membrii familiei Super Crunch nu conține gluten, așadar și cei cu intoleranță la această substanță pot savura acești cartofi pai. Datorită termenului de valabilitate destul de lung, de 24 de luni, pot fi folosiți și în restaurante cu un trafic de clienți mai redus.

Familia de cartofi Super Crunch le poate fi de ajutor restaurantelor sau localurilor street food care le oferă clienților hamburgeri, dar și celor care se ocupă de catering, precum și tuturor celor care consideră că e important să livreze o ofertă la calitatea specifică unui restaurant. Sugerăm folosirea lor pentru cei care doresc să le aprecieze textura crocantă datorată învelișului special, care oferă o experiență gastronomică perfectă în orice ocazie: catering, livrare, festivaluri.

Pentru alte informații și idei vă invităm să vă adresați reprezentantului regional Aviko.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!