Livrarea la domiciliu – serviciul care salvează industria alimentară

Probabil mai mulți dintre voi ați citit articolul referitor la gestionarea unei situații de criză (+ linkul articolului anterior), unde avem o serie de idei și sugestii referitoare la alternativele pe care le avem la îndemână pe perioada de carantină și în timpul epidemiei de Coronavirus. Aflați care sunt instrumentele care ne stau la dispoziție pentru a oferi soluții pentru viitor și pentru a avea o deschidere către noi oportunități de piață.

Comenzile de alimente pentru acasă reprezintă tema articolului prezent, fiind vorba despre un serviciu care nu a fost niciodată atât de actual. Închiderea școlilor și a altor instituții educaționale și introducerea conceptului de home office au creat o piață imensă pentru opțiunile de livrare la domiciliu, care oricum începuse să înregistreze o creștere continuă și care, pentru cei din domeniul HoReCa, poate reprezenta o alternativă ideală în această situație de criză. Însă serviciile de livrare la domiciliu devin oricum din ce în ce mai populare. Schimbările ce survin în modul de a ne hrăni, diferențele de preferințe dintre generații (nevoile și așteptările instant ale generațiilor Y și Z) și tendințele de pe piață sunt factorii care favorizează acest mod de food-service.

aviko_04_03

Haideți să vedem care sunt avantajele serviciilor de livrare la domiciliu din punctul de vedere al consumatorilor:

  • simplu: nu este nevoie să ne deplasăm până la magazin, nu există contact cu alte persoane           
  • economie de timp: nu trebuie să pierdem vremea cu pregătirea felurilor de mâncare (ne rămâne timp pentru familie)
  • Siguranță: Potrivit informațiilor făcute publice de autorități din domeniul sanitar, precum Organizația Mondială a Sănătății și Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, nu există dovezi că virusul se poate împrăștia prin intermediul alimentelor. Prin urmare, livrarea de mâncare la domiciliu este considerată drept una dintre cele mai sigure opțiuni de cumpărare a alimentelor.există o serie de firme pe piață care, în funcție de amplasare și de capacitate, sunt deschise la relații de parteneriat

Misiunea celor de la Aviko Food Service este de a oferi partenerilor un maximum de asistență în aceste vremuri tulburi și de a vă consilia cu privire la cele mai bune produse pe care le puteți folosi, ținând cont de condițiile aflate într-o continuă schimbare.

Produsul cel mai crocant de la Aviko, cartofii pai Super Crunch Frozen reprezintă alegerea ideală pentru mâncarea comandată prin livrare la domiciliu, pentru că acest sortiment de cartofi își menține prospețimea și textura crocantă până la 30 de minute. Grație învelișului special, cartofii își mențin textura crocantă și pot fi consumați și de către clienții care sunt sensibili sau alergici la gluten.

Iar acum să vedem câteva soluții care garantează o textură crocantă pe o perioadă mai lungă.  Prima opțiune este versiunea regândită a tradiționalului produs american Mac and Cheese – gustări cu macaroane și brânză care sunt servite în formă de triunghi. Este combinația ideală între cașcaval și paste! 

V-am convins? În cazul în care aveți întrebări, adresați-vă grupului nostru de la vânzări la numerele și datele de contact bine cunoscute.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!