Au sosit noile gustări de la Aviko

Lumea din jurul nostru se mișcă la viteze extreme, așteptările consumatorilor sunt din ce în ce mai mari, astfel că ne este și greu să ne orientăm printre atâtea tendințe noi. Capacitatea de reînnoire constantă a devenit o obligație pentru fiecare restaurant. Evident, acest lucru nu este deloc simplu. Să avem idei noi nu este deloc ușor, însă este esențial pentru a ne putea păstra clienții și pentru a atrage clienți noi. În articolul nostru de astăzi vă arătăm câteva soluții de snacksuri pentru cei din sectorul de street food, dar și pentru cei care își doresc să introducă sortimente noi în oferta de meniu de sezon.

Astăzi vă prezentăm trei tipuri noi de snacksuri, pe care le puteți include cu ușurință în ofertă și, pe de altă parte, vă prezentăm acele calități (cum ar fi gustul familiar) care va face ca mulți dintre clienți să le aleagă din oferta de meniu.

Primul produs este clasicul american Mac’n Cheese, în varianta regândită – gustări pe bază de macaroane cu brânză, prezentate în formă de triunghi. Combinația dintre arhicunoscutele macaroane și sosul de cașcaval cremos este întotdeauna o experiențâ de neuitat, iar acum v-o arătăm într-o formă nouă, reinterpretată. Această gustare se poate folosi și ca garnitură, în salate, sau cu sos. Este ideală pentru preparatele comandate cu livrare acasă, având un gust simplu, dar cu caracter, apreciat de toată lumea.

Minibatoanele cu mozzarella și roșii vor deveni cu siguranță preferatele clienților. Pentru un succes garantat, vă călăuzim în lumea gastronomiei italiene. Am combinat două gusturi preferate: de roșii și de mozzrella, la care am adăugat condimentul preferat – oregano. Aceste gustări pot deveni ingrediente în diverse preparate mediterraneene, dar se pot servi și ca antreuri, alături de un sos de casă.

Pentru oaspeții care apreciază gusturile speciale, gustările de brânză cu ardei roșu și sos Habanero pot fi ideale. Aceste gustări ies în evidență printre snacksuri datorită gustului picant, la care se adaugă textura minunată a cașcavalului cremos care se topește în gură, dar și învelișul crocant care ajută la obținerea efectului dorit. Aceste gustări sunt deosebite – atât în ceea ce privește condimentarea și aspectul, dar și pentru că pot fi oferite alături de hamburgeri, preparate din carne de pui sau vițel, ca elemente ale unui meniu pe bază de BBQ sau ca antreuri apetisante.

Nu contează care e gustarea pe care o alegeți de la Aviko, fiecare se poate prepare rapid și servi ușor, dar cel mai important este că aceste snacksuri vă ajută să vă diversificați oferta de meniu.

Dacă ați dori să introduceți  ceva nou în meniu, dar aveți nevoie de inspirație, apelați la echipa noastră de vânzări sau descărcați aplicația AVIKO PRO, unde, pe lângă rețete, puteți afla mai multe despre produsele Aviko.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!