Provocarea coronavirus pentru sectorul industriei alimentare: putem livra produsele?

Pandemia de coronavirus reprezintă o amenințare serioasă pentru operatorii din industria alimentară. Deja din unele zone au apărut semnale că răspândirea virusului antrenează cereri importante pentru livrarea de alimente, în condițiile în care instituțiile de învățământ sunt închise, iar angajații sunt îndemnați să lucreze de acasă. Firmele din industria alimentară se vor confrunta cu siguranță cu provocări precum lipsa de personal și întreruperea furnizării de produse. Pentru ca afacerile să fie protejate, va fi nevoie să se pună în aplicare schimbări strategice în felul în care acestea funcționează. Este clar să trebuie luate rapid măsuri, iar aceasta nu este deloc o sarcină ușoară.

Jucătorii din industria alimentară vor trece peste acest impas dacă își consolidează parteneriatele cu platformele de livrare. Aplicațiile populare folosite pentru livrarea de mâncare la domiciliu au început deja să pună în aplicare sisteme de livrare „fără contact”, pentru a reduce riscul răspândirii noului coronavirus.

Ținând cont de eventualele întreruperi în furnizarea de produse, operatorii din industria alimentară și partenerii din cadrul lanțului de aprovizionare ar trebui să discute și să pună la punct un plan pentru abordarea eventualelor provocări și oportunități. În acest context este esențială acțiunea partenerilor furnizori, inclusiv în ceea ce privește selectarea produselor care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele lor de livrare.

Ca partener, rolul nostru este să ajutăm operatorii din industria alimentară să își mențină afacerile asigurându-le proviziile, dar și să oferim consiliere cu privire la cele mai bune soluții de furnizare, ținând cont de criza de personal, de condițiile de siguranță și securitate și de timpul de preparare. Și nu trebuie să uităm că majoritatea clienților încă se așteaptă să se bucure de mâncăruri calde și gustoase. Cum se poate aborda deopotrivă gândirea strategică și problemele legate de siguranță?

Alegând pentru livrare produse din gamele Aviko:

  • Sortimentele de cartofi prăjiţi extra crocanţi Super Crunch – cartofi prăjiți în crustă, pre-prăjiți și congelați rapid. Învelișul special menține cartofii calzi și crocanți până la 30 de minute!
  • Cartofi dulci prăjiți – vibranți și crocanți, acești cartofi prăjiți fără gluten reprezintă un plus premium pentru meniul dumneavoastră
  • Aperitive – o alternativă atractivă la oferta standard. De la gustări cu ardei iute Jalapeño până la burgeri și gustări picante cu porumb dulce, de la inele de ceapă până la gustări crocante din brânză cu ardei iute
  • Specialități din piure
  • Crochete de cartofi
  • Cartofi gratinați

Pentru o ofertă personalizată, adaptată cerințelor din ce în ce mai mari de livrare, contactați consilierii noștri.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!