Trenduri gastronomice actuale în lume

Fiecare an ne aduce ceva nou – iar domeniul gastronomiei nu face excepție. Prin urmare, atunci când creăm meniul merită să trecem în revistă cele mai noi idei culinare, trenduri gastronomice și ponturi și să alegem dintre ele unele pe care să le putem include și în „portofoliul” nostru, făcând deci oferta noastră una cât se poate de exclusivă. Haideți să aflăm la ce ne putem aștepta în gastronomia din 2020!

Mâncăruri din zona Oceanului Pacific

Fructe de mare, crab uscat, caracatiță sau pastă de crab – toate sunt preparate foarte populare în Asia, în regiunea Oceaniei, și pe partea de vest a continentului American. Dacă dorim să introducem ceva nou în oferta noastră, merită să ne gândim la aceste trenduri gastronomice și să punem în practică ideile legate de fructe de mare, sau putem combina felurile de mâncare existente cu fructe precum guava, pitaya, maracuya sau jackfruit.

gastro trends

Snacksuri sănătoase

Gustări precum pizza pe blat de conopidă, spaghete din zucchini, orez cu broccoli sau snacksuri cu hummus pot părea ciudate pentru unele persoane, dar sunt trenduri gastronomice aflate în ascensiune, care în cursul acestui an probabil își vor găsi mulți adepți. Ideea de bază a acestor feluri de mâncare este să înlocuiască un ingredient cu o variantă similară dar mai sănătoasă, deci mai hrănitoare. Iată o nouă abordare pentru oferta de feluri hrănitoare.

Miraculoasele semințe de cânepă

În vest semințele de cânepă se numără deja printre ingredientele în vogă, specialiștii apreciindu-le pentru calitatea benefică și capacitatea de a vindeca.  Nu e de mirare deci că „gastromagicienii” de la noi deja au introdus deja semințele de cânepă în bucătăria locală!

Mâncărurile vegane au din ce în ce mai mult succes

Unul dintre numeroasele trenduri gastronomice care se răspândesc rapid este acela al mâncărurilor vegane – tendință care devine apreciată și de către cei cărora le place să mănânce mai variat. Este de recomandat să punem accentul pe aceste tipuri de preparate. Dacă doriți o ofertă de calitate și soluții practice, vă recomandăm oferta vegană de la Aviko. Sunteți în pană de idei? Adresați-vă echipei noastre, care vă stă la dispoziție și vă va fi de ajutor.

Sursă: mariellebordewijk.nl

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!