Snacksuri lângă bere

Prietenii adevărați se văd o dată la săptămână, sau măcar o dată pe lună, spune zicala – adaptată la condițiile vieții care devine din ce în ce mai aglomerată, mai plină, în care trebuie să ne străduim în mod conștient să ne petrecem timp cu cei dragi. O opțiune ideală pentru acest tip de întâlniri: după-amiezile petrecute cu prietenii la bere – un moment care poate să ne încarce bateriile și după care ne putem relua activitățile și responsabilitățile din timpul săptămânii.

Pentru un asemenea eveniment – care cu toții sperăm să se întâmple cât mai des posibil – e bine să alegem un loc unde să ne putem relaxa, dar și să avem posibilitatea să ne reîncărcăm cu energie și să ne răsfățăm cu bunătăți, cum ar fi niște snacksuri pe placul tuturor, servite lângă berea preferată.

untitled

Acum există o gamă variată și bogată de snacksuri de la Aviko, preparate care le vin în ajutor restaurantelor pentru ocazii de acest fel și care pot fi servite într-un mod apetisant și cu stil.

Pentru a fi pregătiți de orice fel de evenimente și gusturi, Aviko vă poate veni în ajutor cu gama de snacksuri ușor de pregătit, care sunt gustoase și există într-o gamă variată, care satisface gustul și pofta fiecăruia.

Haideți să vedem care sunt aceste produse și cum le puteți asorta și servi lângă bere și nu numai! Ele pot fi servite și ca antreu pentru diferite ocazii.

Triunghurile mac and cheese – gustări pe bază de de macaroane cu brânză reprezintă una dintre opțiunile care combină un gust clasic, bine cunoscut, cu un aspect nou și inovator. Forma de triunghi „sparge” rutina cu care ne-am obișnuit când vine vorba de antreuri și snacksuri și aduce o noutate pe lângă celelalte gustări cu forme rotunde – popularele nuggets. Triunghurile mac and cheese au un înveliș crocant și un miez cremos și pufos, o combinație care ne va încânta papilele gustative. Este un produs clasic american, care se poate servi și cu felii de carne prăjită, dacă dorim să conferim un stil de street food meniului, dar poate fi servit și cu sosuri pe bază de suc de roșii, cu legume de sezon pe grill, precum și lângă bere. Triunghiurile sunt gata într-un timp foarte scurt și se pot prăji în friteuză, fiind o soluție practică la cererea de snacksuri calde.

Gustările cu mozzarella și roșii ne fac să ne gândim la vară, însă mulțumită Aviko, le puteți avea pe masa restaurantului dumneavoastră și în perioada de iarnă, iar aceste snacksuri calde pot compensa pentru temperaturile joase din această perioadă a anului.  Se pot servi cu sosuri, dar și cu ingredientele de bază – mozzarella și roșii proaspete. Însă este foarte posibil ca învelișul crocant să fie declarat câștigător și să fie preferatul persoanelor din jurul mesei – mai ales lângă bere, care se consumă și mai bine când este acompaniat de aceste bunătăți prăjite. Gusturile italienești sunt aduse în aceste snacksuri prin condimentul de nelipsit, oregano, care se va potrivi și el în mod ideal cu berea rece.

Dacă însă clienții ar dori ceva mai special, cu un gust mai puternic, mai pronunțat și le plac aromele picante, în oferta Aviko găsiți și gustările cu brânză și ardei iute chilli, care își face simțită prezența și prin culoarea roșiatică a învelișului crocant. De fapt, o combinație între diverse tipuri de gustări și porții ar putea fi soluția ideală care să satisfacă toate gusturile: snacksurile picante vor fi probabil preferatele oaspeților cărora le plac senzațiile tari și care riscă să simtă și mai intens gustul picant după o gură de bere. Învelișul crocant va fi și aici apreciat, așa că vă recomandăm din inimă aceste gustări!

Pentru această perioadă a anului avem încă o opțiune: gustările cu cașcaval cheddar în înveliș negru, care nu sunt ideale doar de Halloween, ci și pentru această perioadă în care se face treptat trecerea de la iarnă și la primăvară. Deși par înspăimântătoare, gustările negre sunt crocante, gustoase și tocmai acest aspect le fac apetisante. Se pot servi cu un sos pe bază de smântână și ierburi, sau cu sos pe bază de suc de roșii cu ierburi. Lângă bere vor fi cu siguranță snacksuri ideale pentru o după amiază relaxantă cu prietenii!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!