Cum se pot introduce cartofii gratinați de la Aviko în oferta de meniu de Paște?

Oferta de la Aviko, devenită din ce în ce mai bogată, păstrează un loc special pentru sortimentele de cartofi gratinați, mai ales de când există mai mult de zece variante. Această garnitură elegantă și variată poate fi folosită în orice meniu, fie că vorbim despre preparate de sărbătoare sau despre oferta de bufet. În articolul nostru vă prezentăm oferta de la Aviko și vă dăm sfaturi cum să creați un meniu unic pentru zilele de Paște.

Diversele tipuri de cartofi gratinați de la Aviko se găsesc în variante răcite și congelate.

gratin ajánló

Avantajul produselor congelate este că se poate lucra cu ele foarte ușor. În timp ce sunt puse în cuptor, feliile de cartof se lipesc, astfel că rezultatul va fi o garnitură ușoară, cu o textură omogenă. Spre deosebire de cei pregătiți acasă, acești cartofi gratinați nu pierd din volum, așadar nu va fi o problemă dacă nu îi servim imediat după ce îi scoatem din cuptor. Folosind „familia” de produse gratinate de la Aviko putem economisi foarte mult timp, iar rezultatul final este garantat – gustos și aspectuos. Pe lângă produsele gratinate cu diverse arome, în oferta Aviko le putem găsi și pe cele de casă, care atât din punct de vedere al gustului, cât și al aspectului, duc cu gândul la mâncărurile gătite acasă. Prin urmare, vorbim despre un fel principal ce poate deveni cu ușurință unul autentic și rustic.

În familia de cartofi gratinați de la Aviko Food Service găsiți următoarele produse. 

Caracteristici ale tuturor sortimentelor de cartofi gratinați

– gust apetisant și un aspect perfect

– gramaj/bucată : 100g și 30g;

– își păstrează textura și pot fi folosiți la diferite tipuri de evenimente;

– se pot pregăti rapid – în cuptor combinat preparatul este gata în 20 de minute.

Iar la final o rețetă pentru toți cei care ar dori să creeze un meniu de Paște mai apetisant și mai interesant: 

Ou poșat cu cartofi dulci gratinați

Preparați cartofii dulci gratinați conform instrucțiunilor de pe ambalaj. În funcție de numărul persoanelor pe care le așteptați ca oaspeți pregătiți ouăle poșate.

Sugestie: Când preparați ouăle poșate, după ce le spargeți puneți-le cu grijă în apa care clocotește și în care ați turnat în prealabil și puțin oțet.

După ce cartofii gratinați sunt gata, așezați-i pe o farfurie, puneți peste ei o felie de șuncă, iar deasupra ouăle poșate. Puteți presăra ceapă verde tocată sau un pic de boia.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!