Valentine’s Day în restaurante – idei cu care vă puteți îmbogăți oferta

Valentine’s Day – sau Ziua îndrăgostiților – se apropie, iar acest lucru este bine știut si de către proprietarii de restaurante! Deși la noi în țară e sărbătoarea care are mulți susținători, dar și mulți contestatari, e bine-cunoscut faptul că își are renumele în special în SUA. În articolul nostru vă prezentăm o serie de practici de marketing care pot face ca această zi să devină de neuitat pentru cei care o sărbătoresc.

Valentin

Party pentru cei care sunt single!

Un restaurant din Chicago a lansat așa numitul eveniment „No Date Required” de Valentine’s Day și oferă o serie de cocktailuri care se folosesc în această zi ca motiv de glumă, dar aduce în fața publicului și un concert cu prilejul acestui eveniment.

Concurs pentru cei care urmăresc pagina!

Cei de la Black Angus Steakhouse știu foarte bine când să organizeze un concurs tematic! Au lansat pe Instagram un concurs care îi invită pe participanți să încarce pe rețeaua de socializare imagini cu hashtag-ul #loveatfirststeak. Câștigătorii sunt răsplătiți cu o cină pentru doi. 

Cei care își deschid inima

Cupitol Coffee and Eatery au donat banii obținuți din vânzarea de cafe latte decorată cu inimioară organizației non-profit Open Heart Magic. La acel moment, oferta localului includea cafeaua cu lapte cu gust de chai, mocha, vanilie, caramel, și cireașa de pe tort, la acestea s-a adăugat și o bucată de căpșună. Banii obținuți din aceste vânzări au fost și ei folosiți în scopuri comunitare.

Cei care pun accentul pe jocuri

Restaurantul Moe’s Southwest Grill a introdus în meniu trei preparate noi, iar cu acest prilej a lansat și un joc în cadrul aplicației Facebook Quiz. După ce răspundeau la câteva întrebări, participanților le era revelat un preparat prezentat drept „mâncarea ideală” și care era de fapt unul dintre felurile noi ale restaurantului. O idee bună, nu-i așa?

Ingrediente de bază roz

Restaurantul Barrito din Chicago pregătește un meniu festiv pentru Valentine’s Day. Spre deosebire de multe alte restaurante, nu oferă doar șampanie invitaților, ci schimbă și culoarea tortillei din portocaliu în roz. Așadar taco-ul roz nu este doar o atracție, dar devine și un preparat demn de fotografiat, pe care toată lumea va dori să îl publice pe rețelele de socializare

Punctul culminant al serii

O garnitură bine aleasă poate reprezenta un plus pentru meniul de Valentine’s Day. Gustările de la Aviko ne ajută să creăm o cină romantică de neuitat. Puteți alege gustările crocante cu chilli și cheddar sau mini baghettele din mozzarella cu roșii uscate – cu siguranță veți crea un meniu de neuitat de Valentine’s Day!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!