Garnituri apetisante sau cum vă puteți păstra clienții

Începând din anul 1962, de la înființarea companiei, Aviko este lider în producția de cartofi pai refrigerați, fiind una dintre cele patru companii mari care oferă produse pe bază de cartofi. Am pus accentul nu doar pe crearea ofertei, ci și pe îmbogățirea gamei de produse, așadar, pe lângă garniturile din cartofi am introdus și gustări cum ar fi inelele de ceapă, diferitele gustări pe bază de brânză, cartofi și legume, și am folosit ingrediente de bază precum cartofi dulci. În cel mai nou articol vă oferim o serie de idei despre cum să vă păstrați clienții.

Gustarea clasică

Gustările crocante cu brânză Philadelphia reprezintă o experiență proaspătă, de primăvară, fiind alternativa perfectă la cașcavalul pane de mărimea unei palme, care este oarecum un preparat obișnuit. Putem servi aceste gustări cu orez cu afine, stafide, sau cu un sos gustos. Cert este că oaspeții gourmet le vor aprecia.  Salatele crocante sau zemoase sunt și ele ideale pentru a fi servite alături de aceste gustări cremoase, la care se poate adăuga o  aromă ușoară, de inspirație italiană, cu lămâie, ulei de măsline sau oțet balsamic. 

Cartofi pai gustoși

Sortimentul de cartofi dulci premium prăjiți face parte de ani de zile din oferta Aviko, iar mulțumită popularității lor, Aviko a mai introdus în lista de produse și alte noi variante de gustări pe bază de cartofi dulci. Popularitatea nu se datorează doar conținutului de nutrienți, precum vitaminele B, C, E și K, dar și caroten, ci și conținutului de minerale și gustului de caramel. Unul dintre avantajele produsului este acela că poate fi combinat cu orice fel de gust, iar datorită aromei iernatice, cartofii pai sunt ideali lângă carnea roșie și carnea de vânat. În plus, datorită gustului lor, acești cartofi dulci prăjiți reprezintă o garnitură ideală lângă peștele prăjit pe grill sau pane. Pentru oaspeții deschiși la noutăți este un preparat care merită încercat ca antreu cu un sos și poate deveni alegerea ideală la o întâlnire între prieteni. Un alt avantaj al cartofilor dulci prăjiți este că se pot ține în congelator timp de 24 de luni și se prăjesc la 175 de grade timp de 3 – 3,5 minute.

O garnitură tradițională

Cartofii prăjiți Turbo pot fi consumați după 90 de secunde de preparare. Această garnitură de la Aviko folosește rețeta tradițională, pentru că nu conține decât cartofi și ulei de floarea soarelui. Produsul nu conține gluten, așadar poate fi consumat și de către clienții cu alergii.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!