Cum puteți servi oaspeții vegani? – Idei de la Aviko

Din ce în ce mai multe restaurante recunosc importanța preparatelor fără carne și se străduiesc să ofere și pentru clienții care adoptă acest tip de alimentație un meniu cât mai bogat și variat. Dar care sunt felurile de mâncare ce pot avea și variante vegane?  Aflați din articolul nostru de pe blog!

vegan pic

Conceptul de preparate „finger food” devine din ce în ce mai cunoscut și folosit, oaspeții optând pentru acestea ca variantă de fel principal mai ușor sau ca gustare, alături de bere. Deși vegetarienii găsesc preparate care le sunt pe plac în toate burger bar-urile, veganilor le este încă destul de greu să dea de bufeturi sau restaurante de tip street food cu produse vegane 100%.

Pe lângă cartofii pai vegani de la Aviko există o serie de alte produse, datorită cărora niciun client nu se va simți neglijat. Porțiile mai mici pot fi folosite și ca gustări de întâmpinare, iar în cazul felului principal o porție recomandată este de 8-12 bucăți. Burgerul vegetal de la Aviko  sau burgerul condimentat cu porumb dulce poate fi un fel vegan perfect pentru toți cei care aleg preparatele reinterpretate. Primul are un conținut de 32% de legume vegane, cu un gust caracteristic de porumb. 

Dacă în restaurantul dumneavoastră intră un grup mai mare de clienți, recomandați-le mini gustările din cartofi rași 100% vegane și fără gluten sau gustările condimentate cu porumb! Produsele sunt pregătite cu porumb, apă, făină de grâu, ulei din floarea soarelui și fibre de plante, iar condimentarea e adecvată pentru toate preferințele, cu ingrediente de bază precum ardei, roșii, usturoi, pătrunjel, sare și piper.

O garnitură ideală pentru hamburgerii pe bază de legume și porumb sunt inelele de ceapă în pane de bere.

Important de menționat: mâncărurile pot rămâne vegane doar dacă sunt pregătite în ulei vegetal și nu intră în contact cu ingrediente pe bază de produse animale.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!