Au sosit noii cartofi gratinați cu spanac și brânză Emmental

Oferta Aviko include o serie de garnituri și feluri de mâncare, iar la final de an oferta se îmbogățește cu alte câteva noutăți: vă prezentăm cartofii gratinați cu spanac și brânză Emmental!  În afară de modul variat de utilizare, vă prezentăm și felurile în care puteți folosi aceste produse în perioada festivă!

Spinach Emmentaler Gratin en Vegetable Mash

Odată cu venirea iernii avem acces la mai puține sortimente de legume locale proaspete pe care să le combinăm. Cartofii gratinați cu spanac și brânză Emmental de la Aviko oferă baza ideală pentru diversificarea meniului.  Îi putem folosi și ca bază pentru mâncărurile vegetariene, acum că această tendință a pătruns și pe piața națională. Să nu uităm că perioada Sărbătorilor ne cere să fim pregătiți cu orice și să fim gata să creăm un ambient festiv, care să includă și mâncăruri vegetariene. Una dintre variantele speciale – cartofii gratinați cu spanac și brânză Emmental – se potrivește de minune cu diverse tipuri de nuci, care sunt disponibile tot anul.  Dar putem servi acest preparat și cu fructe proaspete, spre exemplu mere verzi, sau fructe uscate, cum ar fi prunele sau afinele. Combinând aceste ingrediente, le aducem oaspeților un fel de mâncare vegetariană și colorată. Dar acești cartofi sunt și o garnitură excelentă lângă carne de vânat sau de vită, care poate fi rafinată cu un sos picant, pe bază de vin roșu. Îi putem oferi și ca gustare de bun venit, dacă tăiem cartofii pe jumătate și îi umplem cu salată, ruccola, pesto verde, brânză Emmentaler și șuncă. Rezultatul va fi o gustare specială. Datorită feliilor de cartofi și smântânii, care le conferă o textură cremoasă, cartofii gratinați își mențin forma chiar și după o oră, așadar acest produs premium din cartofi poate fi inclus în meniul elegant și gustos de sfârșit de an.

Dar întrebarea cea mai importantă este cea legată de ingredientele de bază: clienții devin din ce în ce mai conștienți de produsele de calitate și vor să știe ce fel de mâncare consumă. Cartofii gratinați cu spanac și brânză Emmental de la Aviko se pregătesc fără adaos de conservanți, așadar persoanele care țin o dietă de tip „clean eating” îi pot consuma fără probleme. Cel mai mare avantaj este faptul că aceste preparate ne ajută să economisim timp: avem nevoie de doar 20-25 de minute pentru a le prăji în cuptor. Există o serie de variante, care ne permit să servim produsele după bunul plac și să creăm un fel de mâncare elegantă. Nu în ultimul rând, economisim timp. Iar economisind timp, ne putem ocupa cu pregătirea unor feluri și decorații mai complexe, cu care ne putem surprinde oaspeții și de Crăciun.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!