Vă prezentăm conceptul Aviko Churros 2 Go!

Nu mai e nicio noutate că street food-ul își trăiește epoca de aur și că putem alege din multe oferte gastronomice. Întrebarea nu mai este dacă merită să deschidem un restaurant street food, ci mai degrabă cum ne putem face afacerea să iasă în evidență. Bucătăriile care au o ofertă internațională, localurile unde se poate servi micul dejun sau brunch-ul, precum și apariția restaurantelor vegane sunt noutățile ce caracterizează acest an.  Așadar, dacă dorim să ieșim în evidență și să avem în ofertă și deserturi apetisante, cu gusturi noi, merită să facem cunoștință cu desertul preferat al spaniolilor, prăjiturelele churros 2 Go, care se pot consuma în timpul unei plimbări în oraș, sau în timp ce facem naveta.

Acest desert de la Aviko este unul foarte simplu, dar fenomenal, pregătirea nu necesită foarte mult timp, iar servirea se poate face ținând cont de sezon. Presărate cu zahăr pudră și scorțișoară, prăjiturelele churros se pot mânca și cu mâna, iar iarna le putem oferi alături de o cafea și împreună cu o cremă de ciocolată. La fel ca gofrele, prăjiturelele churros 2 Go de la Aviko  se pot servi și pe o farfurie de hârtie, iar pentru alte sosuri și creme vă invităm să vizionați videoul nostru accesând acest!

Nu contează care va fi opțiunea pe care o alegeți, puteți fi siguri că le veți oferi clienților un desert delicios, dar și o temă foto atractivă, care va apărea pe Instagram sau Facebook, iar asta vă va ajuta să atrageți clienți noi!  Avantajul prăjiturelelor churros 2 Go este că se pot servi și cu mâna, așadar clienții pot avea senzația că se plimbă pe străzile pavate din Spania.  

Bine de știut!

Pentru că termenul de valabilitate al prăjiturelelor churros 2 Go de la Aviko este de 18 luni, produsul poate fi ideal de folosit și în restaurantele cu o frecvență mai redusă a clienților. Produsele cumpărate pe perioada verii și oferite cu înghețată în sezonul estival, în luna decembrie pot fi servite cu o ciocolată caldă.

Descărcați aplicația gratuită AVIKO PRO pentru a afla detalii despre acest desert.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!