Produse gratinate de la Aviko

Produsele gratinate sunt specialitățile elegante și multilaterale ale bucătăriei franceze. De fapt, „gratin” este o denumire generică a felurilor prăjite în crustă, care se pot consuma cu o salată, ca fel principal, sau ca garnitură. 

În cursul gratinării ingredientele crude sau semi-crude sunt prăjite împreună, în timp ce deasupra se formează o crustă crocantă, roșiatică, ce face ca preparatul să fie apetisant. Diferitelor ingrediente – de cele mai multe ori legume, cum ar fi broccoli, cartofi sau vinete -, li se adaugă și un sos pe bază de smântână pentru gătit. Baza preparatelor gratinate sunt de cele mai multe ori cartofii, de care nu ne plicticisim niciodată. În funcție de condimentele verzi și de piperul care li se mai adaugă, dar și de felurile de  cașcaval folosit (șvaizer, gorgonzola, parmezan) sau alte ingrediente (bacon, sparanghel, ciuperci, broccoli), gustul va fi diferit, iar surpriza aromelor va fi întodeauna garantată.

În cazul produsele gratinate componenta cea mai e importantă e timpul: trebuie evitat ca preparatele să se pregătească cu mult înaintea servirii, deoarece pot scădea, se pot usca, iar acest lucru va dăuna experienței gastronomice. Ținând cont de aceste considerente, merită deliberat dacă soluția ideală este să se pregătească acasă, sau să se aleagă produse gratinat de calitate, care să aibă calitatea unui preparat de casă.

Aviko Food Service propune o ofertă specială de diverse produse gratinate din cartofi.  Acestea pot fi pregătite cu ușurință și există o serie de variații și gusturi, iar lângă fiecare fel se pot găsi combinații ideale. Spre deosebire de cele de casă, aceste produse gratinate nu scad, așadar nu e o problemă dacă nu sunt servite imediat după pregătire. Preparatele gratinate din cartofi de la Aviko ajută la economisirea timpului, dar vă și garantează o experiența gastronomică și vizuală excepțională. Pe lângă gusturile variate și bogate, în oferta Aviko se regăsesc și preparatele gratinate din cartofi rustici, care, atât prin gust, cât și prin aspectul lor estetic, ne oferă gustul tradițional al mâncărurilor gratinate de casă.

În oferta de preparate gratinate din cartofi de la Aviko Food Service se regăsesc următoarele produse

 Pentru mai multe detalii adresați-vă comercianților noștri. Urmăriți blogul nostru și pagina de Facebook, unde puteți citi mai multe despre cartofii gratinați de la Aviko, dar puteți găsi și rețete și idei care vă pot veni în ajutor.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!