Idei de garnitură de Crăciun

Doriți să oferiți o experiență gastronomică nemaipomenită cu ocazia Crăciunului, dar în agitația de Sărbători sunteți în pană de idei? Vă oferim câteva idei pentru a putea alcătui un meniu de Sărbători apetisant! Secretul nostru constă în oferirea unor garnituri speciale pentru masa de Crăciun, iar pentru asta vă invităm să citiți recomandările reprezentanților noștri : Paku Attila 0040741174910 (România de Vest) și Blazius Fabian 0040722468232 (România de Est )!

Ne apropiem de Sărbătorile de iarnă, așadar în articolul nostru de astăzi ne ocupăm de această temă de actualitate, încercând să vă oferim o serie de idei pentru masa de Crăciun. În seria de produse Aviko se regăsesc numeroase preparate, care se pot servi ca garnitură lângă diferite feluri de carne, cum ar fi rața sau curcanul, dar și lângă pește prăjit pane sau alte feluri de carne pane. Un piure de cartofi e ideal lângă aceste feluri de carne:dacă preferați să pregătiți un meniu mai clasic, mai tradițional.

Felurile de mâncare mai simple, cum ar fi carnea prăjită felii, pot fi servite cu o garnitură elegantă cum ar fi bezelele de cartofi. Aceste garnituri se pot folosi pentru un fel pe bază de carne mai special, cum este, de exemplu friptura de porc cu măr. Cel mai bine este să o serviți cu un sos, însă dacă ați dori altceva, puteți pregăti varză roșie călită.

Și cartofii dulci sunt nemaipomeniți: sunt opțiuni ideale pentru masa de Crăciun, preparate care chiar merită introduse în lista meniului de Crăciun. Dacă ați dori să adăugați un plus experienței gastronomice, vă recomandăm cubulețele de cartof dulce, care se pot folosi și la supe, de exemplu la cele de dovleac. Cartofii dulci gratinați  sunt și ei bineveniți în rândul preparatelor de Crăciun, iar invitații vegetarieni se vor bucura de această ofertă, care poate fi servită ca fel principal în compania unei salate.

Ca desert puteți oferi prăjiturele churros: datorită timpului redus de pregătire acestea reprezintă o opțiune minunată! Iar cu o cremă specială de șodou, sau cu un sos de ciocolată cu chilli, pot deveni punctul culminant al meniului și totodată elementul care nu poate lipsi de pe masa de Crăciun.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!