Cartofii Wedges de la Aviko

Cartofii wedges, sau cartofii tăiați felii – pe care mulți îi cunosc sub denumirea de cartofi steak – sunt cea mai apreciată garnitură după cartofii pai. Reprezintă una dintre garniturile cel mai des cerute și sunt produse foarte populare datorită caracterului multilateral – se pot consuma lângă bere sau ca snack. Aviko oferă 3 tipuri de cartofi wedges: fiecare poate fi ideal ca garnitură la diverse feluri de mâncare, fie pe bază de carne, fie pe bază de legume.

Dacă sunt puși în friteuză, cartofii wedges se fac în 3 sau 4 minute, iar în cuptor combinat sunt gata în 15 minute. Garantăm o calitate și o textură constantă, care vă vor ajuta și în cele mai aglomerate ore.

Din categoria de cartofi wedges de la Aviko vă propunem 3 tipuri de produse: cartofii Jacket Wedges, varianta simplă necondimentată.  Este un sortiment cu un caracter mai rustic, mai tradițional. Interiorul este moale iar exteriorul crocant – o alternativă cu stil la cartofii pai, indiferent dacă îi oferiți ca garnitură lângă carne sau alături de un sos ușor.

Produsele se pot folosi ca garnitură lângă cârnați și sângerete, iar acest lucru ne oferă și o bună ocazie de a experimenta. Cârnații pot fi pregătiți din carne de vită, cu rozmarin, iar la sângerete se poate pune un pic de mere acre și verzi. Cu un muștar cu semințe și murături de casă putem pregăti niște preparate clasice și deopotrivă elegante.

Aviko propune și cartofi Spicy Wedges, cei condimentați – produse de o bunătate de nedescris: sunt în vogă, au stil, sunt crocanți și polivalenți.

Cartofii sunt ideali lângă frigărui din carne de porc sau de pui, în combinație cu zucchini, roșii și ceapă roșie. Putem oferi preparatul cu maioneză cu chili, eventual frunze de coriandru. Este o alegere ideală și lângă un steak mai clasic, sau un mușchi filé marinat în whiskey. Dacă servim preparatul cu gem de ceapă roșie, vom obține un gust extrem de plin, aromat și armonios.

Puteți gusta cartofi wedges și lângă o bere, iar pentru a oferi o experiență cât mai intensă îi putem oferi cu sosuri cu caracter, dar ne putem juca și cu gusturi de vară: la un iaurt grecesc adăugăm brânză feta, usturoi, oregano și castraveți tăiați bucăți – preparatul arată de minune pe masă dacă oaspeții au chef doar de o gustare. 

Un alt produs preferat din lista de cartofi wedges de la Aviko sunt cei cu usturoi și ierburi, Wedges Garlic and Herbs

Aceștia sunt ideali lângă felurile de carne natur, cum ar fi piept de pui la cuptor cu mozzarella și roșii tăiate felii, sau pulpă de pui la grill. Este garnitura ideală și lângă pește, la care usturoiul merge de minune și merită completat și cu un pic de zeamă de lămâie. Dar puteți oferi acest sortiment și lângă cașcavaluri grill, cu un pic de salată proaspătă.

Acest din urmă sortiment este unul mai special decât primele două : are un înveliș de făină de orez. Este mai crocant și se menține mai mult timp proaspăt și cald.

Fiecare produs este pre-prăjit în ulei de floarea soarelui și nu conține gluten, așadar și cei sensibili la acest alergen pot consuma cartofi wedges.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!