Cartofii scobiți și modalități de servire

Cartofii scobiți  se găsesc în oferta Aviko în două variante. Jumătăți de cartofi scobiți care sunt ideali pentru a putea oferi cele mai actuale și proaspete gusturi de sezon și sferturi de cartofi scobiți care pot fi servite ca antreu în compania unui sos cu verdeață. În cel mai nou articol  vă arătăm câteva idei și sugestii de servire pentru ambele variante.

Sferturi de cartofi scobiți

Dacă optați pentru această variantă, vă garantăm că sunt un fel de mâncare ideal, lângă care nu avem nevoie de nimic mai mult decât de câteva bucăți de legume de sezon proaspete și gustoase. La rândul lor, sferturile scobite pot fi servite cu un ragu din ardei, alcătuind un fel de mâncare hrănitor, dar pot fi servite și ca parte a unui platou de antreuri.

Dacă ați dori să vă completați paleta de antreuri, vă recomandăm să faceți o combinație cu un sos cu caracter, care e ideal lângă gustul de cartofi, de exemplu un dip din brânză și condimente verzi,  sau un sos de tomate. Iar dacă doriți să aveți în ofertă și feluri pentru clienții vegani și vegetarieni, vă recomandăm sferturi de cartofi cu cremă de avocado și broccoli!

Jumătăți de cartofi scobiți

În cazul servirii acestui produs, orice bucătar se poate dezlănțui și își poate lăsa fantezia liberă:  variațiile de umplutură sunt nelimitate și depind doar de ingredientele pe care le aveți la îndemână. Dacă optați pentru o variantă vegană de jumătăți scobite și apreciați bucătăria mexicană, vă recomandăm să încercați o umplutură cu guacamole! Iar dacă ați dori să introduceți opțiuni cu carne, atunci vă recomandăm varianta umplută cu friptură de porc și sos barbeque!

Datorită faptului că ambele produse sunt ușor de preparat, nici servirea nu o să vă dea bătăi de cap, chiar dacă aveți un număr mare de oaspeți. Pregătirea în friteuză durează doar 3-3,5 minute, iar în cuptor preparatele sunt gata în 18 minute, la o temperatură de 180 de grade.

Dacă aveți nevoie de idei și sugestii despre cum să introduceți noutățile Aviko în oferta meniului de restaurant, adresați-vă echipei noastre de la departamentul de vânzări sau descărcați gratuit aplicația noastră Aviko PRO.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!