Noile produse Aviko – jumătăți de cartofi scobiți

Odată cu răcirea vremii și cu apropierea toamnei, clienții caută mâncăruri din ce în ce mai hrănitoare. Oferta Aviko s-a îmbogățit cu un element nou: jumătăți de cartofi scobiți – produse ce pot fi o garnitură ideală în oferta oricărui restaurant.

Poate fi folosit pentru prepararea oricărui fel de cartof umplut, prin urmare oferă o serie de posibilități atât pentru opțiuni vegane, cât și pentru preparate cu carne. Greutatea unui cartof este de aproximativ 70-80 de grame, pentru care putem calcula cu o umplutură de încă 130-150 de grame. Iar datorită dimensiunii vă recomandăm aceste produse și din punct de vedere al eficienției costurilor. Cartofii au dimensiuni asemănătoare, deci este ușor să fie folosiți. Acest produs e vândut  în pungi de 2,5 kg, fiecare cutie incluzând 4 pungi.

O altă noutate a anului este dată de un alt sortiment similar – sferturi de cartofi scobiți. Acestea pot fi umplute cu tot felul de bunătăți, dar se pot mânca și fără umplutură, dacă le servim cu sosuri savuroase. În restaurante de tip casual acest produs se poate servi ca aperitiv, fiind o soluție ideală pentru oaspeții care nu doresc să consume un meniu întreg. Dacă doriți să folosiți sferturi de cartofi scobiți, e bine să știți că se comercializează în pungi de 2,1 kg.

Pregătirea oricăruia dintre aceste produse este rapidă și simplă: pentru a prăji produsul aveți nevoie doar de friteuză –3-3,5 min la 170 de grade, sau în 18 minute la 180 de grade. Termenul de valabilitate este de 18 luni pentru fiecare produs. Au avantajul că se pot servi și în cadrul diverselor oferte street food.

 

După cum v-ați obișnuit deja, pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați: https://www.avikofoodservice.ro/contact!

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!