Vă prezentăm cartofii marinați premium de la Aviko!

În articolul nostru de azi vă vom vorbi despre cartofii refrigerați și vă vom prezenta trei produse inovatoare, care oferă o alternativă ce le poate fi de ajutor bucătarilor, în situația actuală a restaurantelor, care se confruntă cu lipsa forței de muncă. Produsele care vă pot veni în ajutor sunt cartofii marinați de la Aviko!

Vă prezentăm trei sortimente de cartofi marinați premium cu trei arome extraordinare: chili și șalotă, lămâie și piper și usturoi sălbatic adică leurdă, un gust preferat de multe persoane. Cum ne pot ajuta aceste produse în situația înregistrată în prezent pe piața muncii?  În mai multe feluri: cartofii sunt deja fierți, așadar îi putem servi și reci și calzi. Își mențin calitatea indiferent de anotimp, sunt ambalați în pungi de 2 kilograme, prin folosirea unei tehnologii cu vacuum. Datorită acestei tehnici, produsele au termen de valabilitate de 3 luni. În plus, nu conțin conservanți, așadar sunt foarte speciale și unice pe piață. Iar datorită termenului de valabilitate generos, puteți planifica foarte bine și data când doriți să le cumpărați. 

Un alt avantaj al acestor produse este dat de faptul că sunt preparate cu ulei de rapiță de cea mai bună calitate, fără alergeni, și pot fi consumate și de către clienții care au alergie la gluten.

Să vă prezentăm diferitele gusturi ale cartofilor marinați: întâi varianta cu chili și șalotă. Este vorba despre cartofi în coajă, de mărime mică, tăiați în două – aceasta este și una din principalele diferențe față de celelalte feluri de cartofi marinați, care sunt decojiți, curățați. Produsul poate fi folosit în mai multe feluri: poate acompania diverse feluri de mâncare mexicană, dar la fel de bine se poate oferi și lângă preparate locale tradiționale.

A doua variantă de cartofi marinați – cei decojiți, condimentați cu lămâie și piper – reprezintă o garnitură ideală lângă pește de mare și de râu, dar și alături de fructe de mare.

În sezonul leurdei putem oferi cartofii marinați și condimentați cu leurdă, a treia variantă de cartofi marinați – pe care însă vă sugerăm să o serviți și la preparatele de toamnă-iarnă. 

Cum pregătim cartofii marinați? Pot fi prăjiți în cuptor, la program combinat, sau în tigaie. În cuptor se lasă la 220 de grade pentru 5-10 minute, la program combinat avem nevoie de 7-10 minute la 200 de grade, iar în tigaie se pregătesc în aproximativ 3-4 minute. Un detaliu important: este indicat să încălziți cuptorul sau tigaia (după caz) înainte de a începe prăjirea.  

Cartofii marinați premium trezesc creativitatea: cei cu lămâie și piper pot fi puși pe băț, ca frigăruile, iar cu creveți pe grill sunt o mâncare arătoasă și gustoasă, pe care o putem servi împreună cu diferite sosuri. Varianta cu leurdă se poate combina cu alte tipuri de legume, cum ar fi ciuperci și sfeclă, așadar este o mâncare de toamnă ideală. Gustul picant al cartofilor condimentați cu chili iese bine în evidență mai ales iarna, însă dacă nu am dori să scoatem în evidență aroma picantă, putem oferi cartofii cu chili lângă fructe de mare. Iar dacă îi servim reci, îi putem integra în diferite salate – modul de pregătire și ingredientele folosite depind doar de noi. 

Cartofii marinați de la Aviko se încadrează în categoria premium din punct de vedere al calității și din punct de vedere al modului de pregătire. Printre ingredientele de calitate menționăm uleiul de rapiță, precum și chili-ul dulce sau șalota. Toate variantele de cartofi marinați sunt tratate termic, ceea ce asigură calitatea și gustul bogat și plin al acestor specialități. 

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!