Share the Fun – experiențe de vară și Aviko

Vara ne aduce și de această dată o serie de emoții: ștrandurile sunt pline, ni se oferă o varietate de programe în aer liber, iar meciurile de fotbal sunt ocazii perfecte pentru microbiști de a urmări și de a-și susține echipa preferată. Toate aceste ocazii sunt oportunități atât pentru restaurante, cât și pentru chioșcuri, când se adună un grup de prieteni cu ocazia unui festival, sau pentru un alt eveniment. Cei de la Aviko sunt conștienți de importanța acestor evenimente – tocmai de aceea au pregătit un pachet perfect – vă dezvăluim conceptul „Share the fun”!

După cum ne indică numele, ideea acestui concept este să participăm cu toții la aceste experiențe – așadar facem tot ce ne stă în putință pentru ca oaspeții noștri să se simtă cât se poate de bine. Oferta noastră reprezintă o alternativă ideală pentru cei care, în căldura verii, nu doresc să consume mâncare greu de digerat, însă ar prefera ceva lângă șpriț sau bere. Tocmai de aceea „Share the Fun” se compune din produse adaptate dorințelor clienților și care pot fi servite cu diferite garnituri.

Conceptul „Share the fun” are nenumărate avantaje, din care vă enumerăm câteva:

Formează comunități

Nu ne-am fi gândit că un platou cu gustări tip „finger food” are putea crea comunități. Pe lângă varietatea de produse, vă oferim un platou de lemn, de pe care invitații pot mânca bunătățile puse în mijlocul mesei.

Nu există limită de vârstă

Pentru că oferta de produse include o serie de varietăți, le putem propune mai multor grupuri de persoane cu vârste diverse – găsim variante care să fie pe placul copiilor, tinerilor sau adulților.

 Gestionarea și organizarea porțiilor

Așa cum ne-am obișnuit deja din oferta de produse Aviko, gustările sunt identice – adică toate din același sortiment au aceeași dimensiune și aceeași greutate. Prin urmare, este foarte ușor să calculăm prețul și porția pentru a obține profitul dorit. Asta fără a vorbi de faptul că, prin prezentarea mostrelor, Aviko ajută la calcularea profitului. Și nu în ultimul rând, este important și din punct de vedere al protecției consumatorului, întrucât se poate spune cu exactitate câte bucăți sunt într-o porție.

Gustări ideale lângă bere

Aperitivele și consumul de alcool sunt ca într-un cerc vicios. Dacă alegem gustări sau mâncăruri sărate, ni se face sete, iar dacă bem bere, iarăși ni se face poftă de ceva sărat. Este foarte adevărat și în cazul produselor „Share the Fun”, tocmai de aceea vă sugerăm să oferiți băuturi alcoolice și fără alcool pentru a putea maximiza consumul.

Iar dacă suntem în toiul verii și vorbim despre experiențe, nu putem uita nici de trendurile „beach food”. Evident, există o serie de produse care pot fi comercializate și în chioșcuri, cum ar fi produsele Super Crunch, cartofii dulci, sau cartofii în coajă tip wedges, însă acum vă vom prezenta cartofii pai Turbo.

Produsele din familia Turbo sunt ideale pentru un chioșc de la ștrand, pentru că sunt gata într-un minut și jumătate, iar în acest context scopul este reducerea pe cât posibil a timpului de prăjire. Cartofii sunt preprăjiți mai mult față de produsele similare tradiționale, așadar timpul lor de preparare se reduce cu 50%, iar randamentul este foarte ridicat, produsul are scăzământ de doar 5-10%.  Aceste produse se găsesc în două forme: tăiate drept și tăiate zig zag. Merită menționat că sunt din cartofi 100%, doar forma este diferită, grație cuțitului special folosit la tăiat.

Este o curiozitate faptul că Turbo a fost primul produs Aviko ce putea fi păstrat timp de 8 zile în frigider, odată scos din congelator. Așadar, avantajul este unul foarte clar: produsul nu trebuie păstrat la -18 grade, ci la o temperatură de 0-4 grade. Rezultatul: cartofi pai mai crocanți. Nu în ultimul rând, uleiul poate fi folosit pe timp mai îndelungat, pentru că gheața de la suprafața cartofilor nu îi afectează calitatea. 

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!