Gustări de la Aviko

Cașcavalul pane se numără printre cele mai populare și mai căutate preparate din meniul restaurantelor. Și-a câștigat popularitatea datorită texturii moi și gustului cremos și oferă senzații gastronomice plăcute mai ales dacă are o crustă crocantă și gustoasă, brun-aurie, realizată prin reacția Maillard. La noi preparatul se gătește în special cu cașcaval trappist și brânză camembert cu sos de afine. Diversele gusturi diverse de cașcaval oferă o serie de posibilități pentru experimentare, iar variantele sunt nenumărate.

Aviko ne poate veni în ajutor cu oferta sa de gustări internaționale, datorită preparatelor de tip „finger food”. Dimensiunile reduse ale acestui tip de gustări sunt în avantajul cașcavalului pane, pentru că învelișul devine mai gros, proporția dintre textura crocantă și miezul cremos este echilibrată, iar crusta nici nu se rupe, nici nu se înmoaie. Datorită dimensiunii porției, gustările pot fi consumate ca fel principal, dar și ca aperitiv, ca garnitură, în salate, sau ca snacks-uri. Să vedem cum!

Gustări cu Mozzarella – sunt ideale pentru meniul dedicat copiilor, fiind vorba de bețișoare de cașcaval cremoase, care nu au gust iute și nici o aromă marcantă, care să deranjeze. Vă recomandăm aceste preparate cu orice garnitură de la Aviko, de exemplu cu despre cartofi pai și ketchup cu conținut redus de zahăr. Datorită cantității de proteine pe care o conțin, gustările cu mozzarella pot fi incluse în salate, împreună cu legume și oțet balsamic. Se pot servi cu ruccola sau cu roșii cherry, alături de bere, cu un sos de roșii în stil italian sau cu pesto, decorate cu busuioc și oregano.

Gustări cu brânză Philadelphia. Pe lângă oferta tradițională de cașcaval pane, aceste gustări reprezintă o variantă ideală pentru clienții gourmet. Le puteți servi cu orez fiert, sau le puteți combina cu stafide, diverse semințe, afine sau condimente verzi, și pot fi puse în salate împreună cu ardei California, roșii, sau alte legume de sezon. Ca garnitură vă propunem să le oferiți alături de carne de pui – spre exemplu piept sau pulpă – pe grătar, condimentată cu rozmarin, lângă un piure de cartofi de la Aviko și cu un sos moale din unt.

Gustări Cheddar cu chili. Aceste gustări sunt ideale lângă preparate din carne roșie, de exemplu tocănița de vițel, care poate fi servită cu cartofi wedges, cartofi în coajă de la Aviko. În cazul acesta vă putem recomanda un sos BBQ cu caracter. Iar ca snacks, vă recomandăm să le serviți cu sosuri pe bază de legume, cum ar fi piureul de cartof dulce, gemul de ceapă roșie sau sosul de țelină combinat cu măr copt. Dacă serviți aceste gustări la o bere, le puteți oferi împreună cu fâșii de slănină sau bacon, ori cu chipsuri din legume- spre exemplu elegantele chipsuri din sfeclă. 

Gustări de brânză cremoasă cu ardei Jalapeno – oferă un gust picant. Sunt ideale lângă o bere și sunt ușor de pregătit. Oaspeții se pot bucura de conversație, dar și de mai multă bere, căci gustul picant le va produce sete. Datorită aromei specifice a mâncărurilor din Mexic, aceste gustări pot fi servite cu un sos verde din coriandru, sau cu chimichurri, iar pentru a le face și mai iute, le putem servi cu gem de chili, deoarece gustul dulce este ideal pentru cașcavalul și brânza pane. Vă sugerăm să oferiți aceste gustări lângă mâncăruri tipic mexicane, care pot fi incluse în meniul oricărui restaurant. Și quesadilla este o recomandare potrivită, pentru că se prepară cu bucăți de steak feliate. Pentru a obține o gustare mai ușoară, puteți include acest tip de brânză pane în salate.

Putem identifica multiple avantaje la aceste gustări : porționarea și eficiența costului, termenul de valabilitate lung și timpul rapid de pregătire. Fiecare produs poate fi pregătit în 2-3 minute, fără a se pierde prea mult timp cu învelitul și câștigându-se minute prețioase: bucătarul nu trebuie să treacă gustările prin ou, făină și pesmet, și nu mai este nevoie să se spele pe mâini după aceste operațiuni.

Clienții dumneavoastră vor aprecia aceste gustări datorită aromelor diferite și variate.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!