Varietăți de gustări de la Aviko

O problemă eternă a restaurantelor este oferta de snack-uri – adică gustări – pentru clienții care nu ar dori să comande nimic consistent, însă ar servi o gustare împreună cu un pahar de vin, bere sau suc. Merită să avem astfel de gustări pregătite, mai ales pentru perioada de vară, să avem incluse în meniu feluri care pot fi servite rapid, sunt ușor de pregătit și prezintă o varietate de opțiuni.

Aviko oferă o gamă largă de snack-uri, cum ar fi gustările din cartofi rași, dintre care merită menționate cele umplute cu cremă de brânză și condimentate cu verdețuri. Este un produs care poate fi variat cu ușurință – poate fi servit ca garnitură sau cu un sos. Se asortează de minune cu sosul de ceapă roșie, salsa de tomate, sau un sos barbecue cu un gust mai subtil. Timpul de pregătire este de 6-7 minute, iar o porție mai mare este gata în 15 minute, dacă este prăjită în friteuză. Se poate servi cu legume proaspete, dar poate fi învelit și într-un wrap cu tortilla, cu spanac, ardei kapia și câteva felii de șuncă.

Aviko s-a gândit și la iubitorii de fructe de mare, cărora le oferă calamar pane, trecut prin făină și bere, acesta fiind o gustare ideală la un pahar de vin alb sau roze. Se poate servi și cu un sos pe bază de maioneză, arpagic și castraveți, dar și cu un sos cocktail. Poate fi inclus în salatele de legume de sezon și poate fi servit ca aperitiv, sau în porție mai mare, ca fel principal. Fiind o soluție rapidă, cu un timp de pregătire de 2-3 minute, este un ajutor de nădejde pentru orice bucătar suprasolicitat.

Gustările panetate de la Aviko sunt și ele foarte variate: bulete cu brânză cheddar și chili, bulete din cremă de brânză cu ardei jalapeno, gustări crocante cu brânză Philadelphia și batoane de brânză mozzarella. Fiind iuți, primele două sunt preferatele bărbaților și sunt ideale lângă un pahar de bere. Batoanele de mozzarella sunt preferatele copiilor, datorită gustului și texturii cremoase. Pot fi combinate cu morcovi tăiați felii și tulpină de țelină englezească, dar nu trebuie să uităm nici de sosul de brânză albastră. Gustările cu cremă de brânză Philadelphia pot fi și ele servite ca snack, dar pot fi incluse și într-o salată de vară din legume proaspete.

Inelele de ceapă pane nu au cum să nu fie pe placul tuturor. Aviko are în oferta sa și o variantă simplă, crocantă, dar și una pe bază de făină și bere. Gustul dulce de ceapă și textura moale creează o armonie de texturi și gusturi perfecte! Este e soluție rapidă, care necesită doar 2 minute de pregătire. Preparatul poate fi servit și ca garnitură la carne prăjită, iar dacă se consumă ca snack s-ar potrivi cu un sos pe bază de smântână cu usturoi, un sos de brânză albastră sau un sos picant de roșii – de fapt toate sunt binevenite.

Iar celor care au poftă de ceva dulce Aviko le vine în ajutor oferindu-le prăjiturele spaniole, adică churros, care în țara de origine se consumă după o noapte de petrecere, pentru a reduce efectele alcoolului. În Spania se oferă mai ales cu cremă de ciocolată caldă, dar noi le putem oferi și cu gem, cremă de vanilie, fructe, frișcă sau înghețată ori pur și simplu presărat cu zahăr pudră.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!