Vă prezentăm familia Super Crunch

Aviko a dorit întotdeauna să ofere o gamă variată de produse – de exemplu, familia de produse Super Crunch, în care puteți găsi diverse sortimente de cartofi tăiați în felii de diferite dimensiuni și tipuri. Din categoria premium fac parte cartofii tăiați Julienne, extra fini, cartofii pai de 9,5 mm decojiți și cartofii pai cu coajă, precum și cartofii cu o mărime de 15 x 15 mm, la fel ca și cartofii steakhouse, acesta din urmă fiind cel mai recent produs lansat pe piață.  

Categoria premium se referă la lungimea cartofului, deoarece mărimile sunt clar definite, iar bucățile sunt mai lungi, având însă o dimensiune mai uniformă, care permite și un mod mai ușor de porționare. Făina de orez cu care sunt învelite asigură calitatea produsului și conferă o textură crocantă cartofilor pai Super Crunch. Deasemenea stratul de făină de orez reduce procesul de evaporare al apei, îi protejează de uscare și se mențin calzi mai multă vreme.

Pentru a ne bucura de învelișul de făină de orez trebuie să evităm decongelarea produsului. Vă sugerăm prăjirea în friteuză, aplicând regula de 10% – adică în 10 litri de ulei putem prăji deodată 1 kg de cartofi -, la 175 de grade cartofii fiind gata în doar câteva minute: crocanți pe exterior, moi în interior – exact cum trebuie. La fel ca și multe produse Aviko, familia Super Crunch este și ea fără gluten, iar produsele din gamă pot fi consumate și de către persoanele care au sensibilitate la gluten.

05_13

Datorită varietăților din familia Super Crunch, aceste produse pot fi folosite în restaurante cu diverse profiluri, fiind ideale și pentru soluții de catering – păstrați la cald, cartofii prăjiți își mențin textura, iar temperatura nu deteriorează suprafața crocantă. Pentru restaurantele de tip street food, cartofii prăjiți sunt esențiali, fiind ideali lângă un burger, iar alegerea acestor produse este utilă datorită timpului redus de pregătire. Cartofii de mărimea 7 x 7 mm sunt alegerea perfectă, căci sunt gata în 2,5 – 3 minute. Iar diferitele moduri de tăiere și forme oferă posibilitatea unei game variate de garnituri.

În acest moment dimensiunea de 9,5 mm este cea mai răspândită pe piață, dar varianta cu coajă e și ea foarte cerută, probabil datorită trendului rustic actual. Termenul de valabilitate al produselor este de 24 de luni, iar într-un bax se găsesc 4 pachete de câte 2,5 kilograme. 

Oferta Aviko include și un coș de servire, care ajută și la porționare. Pentru mai multe informații apelați la reprezentantul regional Aviko. Datele de contact, dacă nu le aveți, le găsiți în aplicația AVIKO PRO, la fiecare produs, jos în partea stângă.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!