Gustări cu cașcaval în oferta Aviko

Fără îndoială, cașcavalul pane se numără printre mâncărurile preferate. Gustul cremos de cașcaval topit ne aduce plăceri culinare, mai ales dacă învelișul e crocant și tinde să fie brun-auriu, de la reacția Maillard. La noi pentru cașcavalul pane se folosește în special cașcaval trappist, sau brânză camembert (cu gem de afine). Gustările de cașcaval oferă o sumedenie de posibilități – varietățile sunt nelimitate.

Aviko ne poate veni în ajutor cu oferta internațională și gustările de tip „finger food”. Singura diferență pe care noi v-o oferim e cea care face cașcavalul pane mai gustos, datorită învelișului mai gros, ce creează o proporție ideală între textura crocantă și conținutul moale și cremos. Iar învelișul nu se înmoaie și nu crapă. Aceste bucăți „finger food” pot fi servite și ca fel principal, dar și ca garnitură, însă pot fi folosite și în salate sau ca gustări. Haideți să vedem cum!

Gustările Mozzarella sunt ideale pentru meniul de copii al oricărui restaurant, pentru că sunt de mărime mai mică și au gust cremos de lapte, însă fără o aromă marcantă. Vă recomandăm să le introduceți în meniul pentru copii alături de o garnitură de cartofi Aviko și ketchup cu un conținut redus de zahăr. Fiind o sursă importantă de proteine, le recomandăm pentru salate, sau împreună cu legume, ori pentru preparetele tipic italienești, cu ulei de măsline și oțet balsamic. Se pot servi cu rucola, roșii cherry și salată tip frunze de stejar. Ca gustare pot însoți un pahar cu vin, și pot fi combinate cu sos de roșii cherry, cu condimentare italienească, sau cu pesto, fiind decorate în mod ideal cu coajă de lămâie sărată, oregano sau busuioc.

Biluțe de cașcaval pane Philadelphia. Pe lângă felurile de cașcaval pane, cele de la Philadelphia reprezintă o alternativă perfectă pentru oaspeții gourmet. Pot fi servite cu orez fiert, dar și cu stafide, diferite semințe, ierburi sau afine. Aceste gustări pot fi decorate cu frunze de salată, ardei California, roșii, sau alte legume de sezon, ce pot fi folosite pentru salate gustoase din ingrediente proaspete. Ca garnitură recomandăm să le serviți lânga preparate din carne de pui – cum ar fi pulpă de pui grill cu rozmarin -, cu piure de cartofi Aviko și sos cremos de unt.

04_08

Gustările Cheddar cu chili au un gust aparte, mai aromat, mai „cu caracter”. Pot fi servite ca garnitură pentru carne roșie, cum ar fi o tocăniță de vițel preparată cu sos de roșii, și cu garnitură de cartof steak de la Aviko. Pentru această combinație putem oferi un sos BBQ cu gust mai puternic. Ca snack pot fi alăturate unor sosuri ușoare, cu gust de legume – piure de cartofi dulci, gem de ceapă roșie sau sos de țelină cu mere coapte. Se combină ideal și cu bere, împreună cu chipsuri de bacon sau slănină, ori chipsuri din diferite legume, mai ales dintre cele cu gust mai dulce – cum ar fi sfecla sau cartofii dulci.

Gustările din cașcaval cremos cu ardei Jalapeno aduc un gust picant și pot fi, de asemenea, savurate împreună cu o bere. Se prepară ușor și rapid, iar gustul picant va cere și mai multă bere. Datorită gustului tipic mexican pot fi combinate cu salsa verde pe bază de coriandru, sau cu chimichurri, care aduce gusturi proaspete, verzi. Pentru a accentua gustul picant, le putem oferi și împreună cu un gem din chilli, cașcavalul pane potrivindu-se de minune cu gusturile mai dulci. Ca garnitură sunt ideale pentru felurile tipic mexicane, care pot fi introduse și în meniurile internaționale ale restaurantelor. Quesadilla este o opțiune practică, pentru că bucățile gustoase de carne din steakuri pot fi folosite aici. Gustările de cașcaval sunt ideale dacă sunt asortate cu salată verde.

Avantajul gustărilor de cașcaval este și porționarea, o soluție practică și din punct de vedere al calculării costurilor. Alte beneficii sunt perioada de valabilitate lungă și timpul rapid de preparare. Toate cele patru produse pot fi pregătite în friteuză în 2-3 minute, și nu vom pierde timp cu pregătirea învelișului, ceea ce ne oferă un avantaj extraordinar – bucătarul câștigă timp prețios față de minutele petrecute cu trecerea lor prin făină, ou și pesmet. Datorită gusturilor diferite și varietăților de asortare, gustările de cașcaval vor fi apreciate de către toți clienții restaurantelor.

Pagini sugerate

Scrie un comentariu!